2777
2789
عنوان

تا حالا شده

174 بازدید | 13 پست

اینجاکسی از دوستان یا آشناهاتونو شناسایی کنین؟ کیو

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

نه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه😂😂منو از این شانسا😋

مثلا جاریو بشناسی ببینی چ تاپیکایی در موردت زده چنوقت پیش یکی جاریشو شناخته بود میگف چقددد بدگویی کرده پشت سرم

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
مجردم نفسم خودم شانس بیارم لو نرم😄😄😄😄😄بخاطر تاپیک دست پختامو که گذاشتم

😂😂😂😂

سلام عزیزم خوبی شما بارداری ؟؟؟،  قبلا تو تاپیکم گفتی که ۴ تا سقط داشتی الان یدفه دیدم گفتی بارداری انگار؟؟اره عزیزم ؟؟؟اگه آره که خیلی برات خوشحال شدم 😍😍😍😍مبارکت باشه

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
سلام عزیزم خوبی شما بارداری ؟؟؟، قبلا تو تاپیکم گفتی که ۴ تا سقط داشتی الان یدفه دیدم گفتی بارداری ...

سلام گلم من همون کاربر عشقمههمسرم هستم دوتا کاربری دارم با اون خیلی وقته نمیام الان پیامتو پیدم خداروشکر دخترم بدنیا امده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘