2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساک 

پسرم دنیامه  هیچ کس بیشتر از الله دوستت ندارد.هیچ کس تورو بیشتر از الله نمیشناسد.هیچ کس بیشتر از الله به نفع شما نیست.هیچ کس بیشتر از الله درکت نمیکند.بیاد داشته باش که دوستت دارد.مهم نیست کجا بوده ای.مهم نیست چکار کرده ای.مهم نیست چقدر دورافتاده ای و گناه کرده ای.بخشش بینهایت اومنتظر تو است.

هیچکدوم چون واقعا کارایی ندارن‌ . کریر بهتر

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من کریر گرفتم ولی ازش استفاده نکردم بنظرم ساک بهتره

پسرم دنیامه  هیچ کس بیشتر از الله دوستت ندارد.هیچ کس تورو بیشتر از الله نمیشناسد.هیچ کس بیشتر از الله به نفع شما نیست.هیچ کس بیشتر از الله درکت نمیکند.بیاد داشته باش که دوستت دارد.مهم نیست کجا بوده ای.مهم نیست چکار کرده ای.مهم نیست چقدر دورافتاده ای و گناه کرده ای.بخشش بینهایت اومنتظر تو است.

عزیزم پسر من آخر خرداد پارسال به دنیا اومد . قنداق فرنگی چیز خیلی خوبیه ولی باید به جنسش توجه کنی . قنداق فرنگی جنس کلفت نگیر . چون دو سه ماه اون تو خیلی گرمش میشه. قنداق فرنگی پسر من از اول مهر مناسبش بود بلحاظ گرمی سردی که خوب زود بهش کوچیک شد . چون جنسش حالت پتویی کلفت بود. قنداق فرنگی برای سه ماه اول خیلی عالیه که شما میفتی تو تابستون جنس پتویی حوله ای نگیر اصلا . ولی جنسای دیگه که نازک تره خیلی کارآمدتره

یعنی کریر بخرم؟؟ساک و قنداق فرنگی بهتره میشه برای بیرون استفاده کرد؟

ببین ساک که عمیق بچه میفته تهش و اصلا امنیت نداره. قنداقم مناسب خرداد نی. ولی کریر هم بچه راحت . هم امنیت داره هم تو خونه ای میشه بزاری توش تکون بدی...‌

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...