2777
2789
عنوان

خلاف سنگین مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 3437 بازدید | 149 پست
عشق منی الوووچه

توااام😍😍😍

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سیبیلااام مامانم هی میگف روشن شدی هی چکم میکرد میدید سیبیلم هس ابروم هس رنگ و دکلاره سیبیل و اب ...

من احمق بودم صاف گفتم ب مامانم مامان سیبیلامو چیدم یعنی کاردش میزدی خونش درنمیومد

نکردم ب رو خودم نیارما😂

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜
دوست پسر رفتن بیرون باهاش گشت و گذار پیچوندن کلاسای دانشگاه و با دوستم میرفتیم دودور.شبا دوست پسرم م ...

وایییی چ ت خ م ی داشتی     جیگررررداریا😘😂😂😂

عشق یعنی....من نه   تو ها
منجمله خلاف های سنگینم دیدن کسی بود ک عاشقش بودم از رو دیوار میرفتم روی اجرای خونه همسایه اون پشت دی ...

زود شروع کردی که دختر 

من یه عمره خنده رو صورتم قاچاقه
من احمق بودم صاف گفتم ب مامانم مامان سیبیلامو چیدم یعنی کاردش میزدی خونش درنمیومد  نکردم ب رو ...

عزیزم من خلافم بالا بود برا همین ب روی خودم نیوردن عادی بود برام

عشق یعنی....من نه   تو ها

من کلاسای دانشگاه و میپیچوندم با دوست پسرم میرفتیم بیرون  الان همسرمه مامانم اگه میفهمید شهیدم میکرد 

یبارم دو تا تار از ابروم و برداشتم فهمیدیه کاری کرد به غلط کردن افتادم😂😂😂