منم همین جوری بودم علائمم مثل پریود بود چون من خیلی پریودام سخته و همش درد میکشمو میرم زیر سرم بخاطر همون اون موقعم فک کردم ک میخوام پریود بشم اما وقتی دیدم 4 روز از موعودم گذشت شک کردم بی بی چک زدم مثبت شد...شمام چند روز صبر کن بعد بیبی چک بزن ایشالا ک مثبت میشه و دامنت سبز شده باشه❤🌷
ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
یعنی ترشح نداشتی خشک بودواژنت درد پریت مثل ماهای گذشته بود
من همیشه چند روز قبل پریودم ترشح داشتم و درد زیر شکم و سفت شدن و حساس شدن سینه و بیحال شن و این چیزا اون ماهیم ک باردار شدم دقیقا همین حالتارو داشتم یعنی قشنگ همه علائمی ک ماهای پیش برای پریود داشتم...
نه اصلا چون همشون دروغ و الکیه و شاید شانسی درست در بیاد...من فقط 4 روز ک از موعودم گذشت بی بی چک زدم ک خداروشکر مثبت شد وگرنه هیچ روش دیگ ای رو امتحان نکردم🌷
فدات گلم...ایشالا بی بی چکت مثبت بشه و نی نی تو شکمت باشه...من با دکترم در ارتباطم بخاطر همون اطلاعاتم بد نیس اگ سوالی یا کمکی چیزی بود بهم بگو عزیزم🌷❤
خیلی سخته اصلا نمیشه تشخیص داد که اینماه موفق شدی یانه فقط باید منتظر موند
اره سخته و ادم همش نگرانه ولی خود استرس و نگرانی باعث جلوگیری از باردار شدن میشه حتی اگ قرار باشه باردار بشی و بدنتون تخمک ازاد کرده باشه با استرس و نگرانی شما همچی بهم میریزه پس سعی کنید بیخیال باشید نسبت بهش هرچی بیخیال تر باشید زودتر نتیجه میگیرید❤🌷