2777
2789
زیر دلم تیر میکشه نا امیدم  

منم همین جوری بودم علائمم مثل پریود بود چون من خیلی پریودام سخته و همش درد میکشمو میرم زیر سرم بخاطر همون اون موقعم فک کردم ک میخوام پریود بشم اما وقتی دیدم 4 روز از موعودم گذشت شک کردم بی بی چک زدم مثبت شد...شمام چند روز صبر کن بعد بیبی چک بزن ایشالا ک مثبت میشه و دامنت سبز شده باشه❤🌷

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ترشح نداشتی خشک بودواژنت درد پریت مثل ماهای گذشته بود 

من همیشه چند روز قبل پریودم ترشح داشتم و درد زیر شکم و سفت شدن و حساس شدن سینه و بیحال شن و این چیزا اون ماهیم ک باردار شدم دقیقا همین حالتارو داشتم یعنی قشنگ همه علائمی ک ماهای پیش برای پریود داشتم...

روش خانگی برای تشخیص استفاده نکردی گلم 

نه اصلا چون همشون دروغ و الکیه و شاید شانسی درست در بیاد...من فقط 4 روز ک از موعودم گذشت بی بی چک زدم ک خداروشکر مثبت شد وگرنه هیچ روش دیگ ای رو امتحان نکردم🌷

مرسی گلم از راهنماییت 

فدات گلم...ایشالا بی بی چکت مثبت بشه و نی نی تو شکمت باشه...من با دکترم در ارتباطم بخاطر همون اطلاعاتم بد نیس اگ سوالی یا کمکی چیزی بود بهم بگو عزیزم🌷❤

خیلی سخته اصلا نمیشه تشخیص داد که اینماه موفق شدی یانه فقط باید منتظر موند

اره سخته و ادم همش نگرانه ولی خود استرس و نگرانی باعث جلوگیری از باردار شدن میشه حتی اگ قرار باشه باردار بشی و بدنتون تخمک ازاد کرده باشه با استرس و نگرانی شما همچی بهم میریزه پس سعی کنید بیخیال باشید نسبت بهش هرچی بیخیال تر باشید زودتر نتیجه میگیرید❤🌷

منم همینطور از یه طرفم جاری کوچیکم بارداره همه ی نگاها چرخیده طرف من چنان دعاهایی برام میکنن که واقع ...

اصلا اینطوری فکر نکن منم خیلی سختی کشیدم ولی اگه بخوام اینطوری فکر کنم نابود میشم