من باردارم واسه ضد عفونی درها یکم الکل صنعتی اتانول رقیق شده بدون دستکش استفاده کردم امروز فهمیدم چقدر الکل صنعتیا مضر پیش خودم گفتم دیدی بچم با دست خودم کور کردم بعد متوجه شدم الکل صنعتی اتانول با متانول فرق داره و خطرات متانول نداره خداروشکر
⛔️⛔️⛔️⛔️ هشدار ❗️❗️❗️
متانول استفاده نکنید !
بچه ها اگر دنبال الکل هستید و گیرتون نیومد، نمیتونید بجاش از متانول استفاده کنید.
دو نوع الکل داریم. اتانول که در واقع همون الکلی هست که برای مصارف طبی استفاده میشه و در مشروب هم الکل اتانول هست.
بعضا الکل های صنعتی هم اتانول هست ولی برای اینکه مردم بترسن و نخورن (!!!) رنگش روز زرد یا نارنجی میکنن. پس اگر به اسم الکل صنعتی چیزی خریدین، روش رو بخونید، اگر اتانول بود، و غلظت بالای ۶۰% داشت برای ضد عفونی قابل استفاده هست.
نوع دیگر الکل متانول یا الکل چوب هست. این همون الکلی هست که اگر قاطی مشروب باشه آدم رو کور میکنه و خیلی عوارض عصبی و غیره داره. همه انواع الکل از راه پوست جذب میشن، متانول جذب بشه میتونه باعث مسمومیت و عارضه بشه. متانول رو هم درصنعت استفاده میکنند. پس اگر به اسم الکل صنعتی خریدیم روش رو بخونید، متانول باشه نبااااید بخرید !
من حتی برای ضد عفونی کردن سطوح هم پیشنهادش نمیکنم. اصلا تو خونه بودنش خطرناکه، یکوقت کسی اشتباهی جای آب ممکنه بخوره و غیره !
از ترس کرونا خودتون رو به کشتن ندین ! کرونا بگیرید با احتمال بالا خوب میشید، با این کارا دستی دستی خودتون رو بیچاره نکنید 🔫😐 اصراری به وجود الکل در منزل نیست. از وایتکس برای سطوح استفاده کنید. بقیه چیزای قابل شست و شو رو هم که باید اب و صابون معمولی بشورید.
بیرون هم که میرید تا جایی که مقدوره دستتون رو بشورید هرجا تونستید و اگر نتونستین دست رو به سر و صورت نزنید تا امکان شست و شو فراهم بشه.