2777
2789
عنوان

رنگ موی عید مشکی یا بلوند😐😉

452 بازدید | 24 پست

سلام‌خوبین الکی نیاین خواهشا بگین عید و رنگ و مو ک ر و ن ا و فلان من میخام خودم تو خونه رنگ کنم....

دوستان۲۰ سالمه رنگ پوستمم سفیده و ابرو مشکی ام چشم قهوه ای تیره  الانم دوساله رنگ موهام بلونده کرم عروسکی،دوست دارم‌واسه عید مشکی کنم نظرتون‌چیه مشکی باکلاس تره یا بلوند چیکار کنم هرکی میبینه میگ مشکی نکن پشیمون میشی 🤔😣

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکی فقط😍هم جوون تر نشون میده هم دخترونه تره 

بببین بزاری قشنگ تا یک هفته پشیمونییی در چه حدیاااا ولی خودت و کنترل کن بعد دوهفته عاشق خودت میشی

آدم که همیشه نباید دلتنگ کسی بشه گاهی هم یهو بی دلیل دلش میگیره‌....
من مشکی کردم پشیمون شدم ولی الان دیگ اصلا دوس ندارم بلوند کنم  من یخی بود موهام

عه واقعا 

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
تو خونه دكلره كه خوب درنمياد رو مشكي هم بعدا هر رنگي نميشه بزاري كلا رنگ نكن يا رنگ ديگه بزار

عه ینی مشکی نکنم چرا عزیزم من کل رنگ موهامو تو خونه در میارم  دوست ارایشگر دارم ک تعجب میکنن

مشکی فقط😍هم جوون تر نشون میده هم دخترونه تره  بببین بزاری قشنگ تا یک هفته پشیمونییی در چه حدی ...

نمیدونم چیکار کنم اخه دقیقا دوسه ساله بلونده از اون میترسم اخه موهامم داغونن مشکی کنم راه برگشتی نیست😱😔