2777
2789

متوجه شدم جنینم هفته شش رشد نکرده باید سقط کنم لکه بینی ندارم قرص هم نیست چه کنم طبیعی سقط بشه کمممک

من سه سال پیش اینجوری بودم

به من که قرص ندادن با اینکه دکتر نوشت

گفتن فقط باید بری بیمارستان بستری بشی،بستری شدم دوتا شیاف گذاشتن و ۱۰ تا هم زیر زبونی یه شب بیمارستان بودم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دکتر رفتی گفته یا سرخود فهمیدی

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

عزیزم نمیخای یکم دیگم صبر کنی و دوباره بری یه سونوگرافی دیگه. شاید اشتباه شده باشه

من بارداریم پوچ بود خودم افتادم به خونریزی و سقط شد بدون هیچ دارویی

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
بدون قرص نميشه.برو دكتر قرص مينويسه برات از هلال احمر ميگيري و سقط ميشه

فکر نکنم هلال احمر بده به من که سه سال پیش ندادن گفتن فقط بیمارستان

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
عیب نداره عزیزم من پسرم الان یکسالشه شمام که بسلامتی باردارید😍

نه عزیزم باردار نیستم تیکر همون بارداریمه تازه جمعه سقط شد 😔😔😔

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
نه عزیزم باردار نیستم تیکر همون بارداریمه تازه جمعه سقط شد 😔😔😔

توروخدا انقد ناراحت نباش من اصلا عین خیالمم نبود  دو ماه نیم بعدش باردار شدم اونم ناخواسته،،،اینکه روحیتو حفظ‌کنی غصه نخورییی خیلیییییییی تاثیر داره ایشالا شمام نی نی‌خوشگلتو بغل میکنی😍😍😍

پسر که توی خونس خونه پر از امیده 😍💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️
  یعنی دکتر رفتی گفته یا سرخود فهمیدی

دکتر رفتم سونوی هفته ی ششم بارداریم خوب بود حتی جنین ضربان قلب داشت اما هفته ی هشتم رفتم سونو گفت رشدش منوقف شد در حد همون شش هفته مونده