2777
2789
عنوان

تــــه دیگ ماکارونی ام:بیاین دوستاتونو تـــگ کنین 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 528 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارههه پس چي خا توام نخند انقد ديگه جلو مردم  موهاتم بده توووو اين هزار بار😒😒 😂😂😂♥️

چشم میخای دیگه سایت هم نیام عشقم جون بخواه

ممد و عشقه باو⁦♥️سلین وعشقه باو ⁦♥️⁩
چشم میخای دیگه سایت هم نیام عشقم جون بخواه

اره بزا يه چند روز ديگه ك برات گزارش زدم لغو كاربريت كردن ميفهمي😂😂حتي نميزارم تا تو تراس بري

والا من همينم يا منو ميخواي يا بازم بايد منو بخواي😂♥️

اره بزا يه چند روز ديگه ك برات گزارش زدم لغو كاربريت كردن ميفهمي😂😂حتي نميزارم تا تو تراس بري والا ...

موخوامت ب مولا فقط خودته عشقه⁦♥️⁩

ممد و عشقه باو⁦♥️سلین وعشقه باو ⁦♥️⁩
@تیناجونییی     روش کراش دارم دلم نمیخاد باکسی حرف بزنه 😏😡😡😡حتی دختر

جون جون توکه فقط عشق خودمی❤💋

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
@تیناجونییی     بیا کارت دارم عزیزم😂😂

😂😂😂😂❤❤❤❤

آیسا تیربارونت میکنه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
ای بابا بازم امروز ماکارانی  باید درست کنم لعنتیه خوشمزه  هرموقع میبینمت هوس میکنم...منم@e ...

ای بابا چرا ابی نشد بچه ها دستم به دامن نداشتتون صداش کنین🥺

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤