2777
2789

سلام

اون دوستی ک من بهشون کفتم عصر از دوستم دربارش میپرسم درباره پریود بود و مجرد بودن کجان کسی داره اون تایپیکشو؟؟؟؟

کجاییی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه سوال و جوابشو بگی شاید ب درد ماهم خورد چون منم این ماه دوبار شدم

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

وقتی گذاشتی لایکم کن

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

از پست هایی که شرکت کردی میتونی تاپیکش رو پیدا کنی

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

گفتش بصورت مکرر پریود میشن

و مجردم هستن 

تشخیصش اینهذفیبرومه و ازمایش باید بگیرن پاپ اسمیر ولی چون مجردن فقط ازمایش هورمونی باید بدن از روی اون شاید بشه کاری کرد اکرم تشخیص داده نشه برای نمونه گیری از اندومتریوم باید نمونه گرفته بشه ک از پزشکی قانونی و خود پزشک نامه میگیرن که مشکلی واسش پیش نیادش

ولی با ازمایش هورمون معمولا جواب میده 

مشکلشونم فیبروم هستش 

دستتون درد نکن مرسی 

فدات

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
گفتش بصورت مکرر پریود میشن و مجردم هستن  تشخیصش اینهذفیبرومه و ازمایش باید بگیرن پاپ اسمیر ول ...

سلام عزیزم ممنونم ازت 

اخه فیبروم مگه توی سونوگرافی تشخیص داده نمیشه؟😭

سلام عزیزم ممنونم ازت  اخه فیبروم مگه توی سونوگرافی تشخیص داده نمیشه؟😭

چرذ مشخص میشه دکتر بری سونو مینویسه

ولی سونو داخلی باشه بازم نمیتونی انجام بدی 

چون میدونی داخلی ازرو شکم نیسش بازم مشکله

من ازمایش هورمونی دادم اخه چون لیزر میرفتم برای موی زاید رفتم ازمایش و سونو و متوجه کیستیک شدم بعد ...

ای بابا چرا اینجوری اخه

بهتر میشی روحیتو خراب نکن فکرشم نکن استرسم نگیر حال  دل خودتو خودت خوب کن من فکرمو درگیر کنم خیلی داغونذمیشم توهم اروم باشی بی تاثیر نیستش 

لیزر یکی بود لیزر کرده بود رو تیروئیدم لیزر کرده بود کلا بهم ریخته بود تیروئیدش