خانما من تو هفته ی هشتم ی rim هماتوم نازک دارم دکتر بهم استراحت داده ولی امروز خیلی سر پا بودم اینا علایم سقطه وقتی پا میشم سرگیجه دل درد و دلپیچع حالمم ی جوریه نفس کم میارم پامیشم حالت تهوع دارم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانوما خوبین ببخشید من زیاد بلد نیسم کار کنم و چجوری بیام تو سایت میشه کمکم کنین
و اینکه یه سوال دارم
من تو اقدامم ۱۹ سالمه
اولین بار بعد عادتم ک اقدام کردم دو روز بعد خونریزی شدید گرفت تا ۱ هفته انگاری ک باز عادت شدم بعد بازم جلوگیری و ول کردم و بعد ۳۰ روز ازمایشم منفی شد ولی عادت نشدم و همش جلوگیری کردم تا موقع ای ک باز عادت شم چیکار کنم اشتباه کردم؟؟؟(اینم بگم ۲۰ دی پریودم تموم شداقدام کردم ولی ۷ روز خونریزی داشم ۳۰ روز بعد اون ازمایش دادممنفی شد حالا منتظرم بشم باید ۱۲ این ماه میشدم ولی مشدم فعلا یعنی باید وایسم باز یا برم دکتر)اینمبگم من از ۱۳ سالگی ک عادت شدم همششششش ۲ ماه الی ۳ ماه درمیون عادت میشدم