2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین کمکم کنید

113 بازدید | 12 پست

خانما من تو هفته ی هشتم ی rim هماتوم نازک دارم دکتر بهم استراحت داده ولی امروز خیلی سر پا بودم اینا علایم سقطه وقتی پا میشم سرگیجه دل درد و دلپیچع حالمم ی جوریه نفس کم میارم پامیشم حالت تهوع دارم؟

من عاشق شوهرمم عاشق بچه ی تو دلیمم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشاسته رو تو آب حل کن بخور گرمیجات اصلا نخور

هماتوم داری باید استراحت کنی فقط

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
نشاسته رو تو آب حل کن بخور گرمیجات اصلا نخور هماتوم داری باید استراحت کنی فقط

اخه استراحتم نمیشه ک نشاسته ام نداریم ....من با مادرشوهر زندگی میکنم همه چی بامنه اگ خونه ی خودم بود ول میکردم

اخه استراحتم نمیشه ک نشاسته ام نداریم ....من با مادرشوهر زندگی میکنم همه چی بامنه اگ خونه ی خودم بود ...

عزیزم بهشون بگو که مجبوری استراحت کنی به شوهرت بگو

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزیزم بهشون بگو که مجبوری استراحت کنی به شوهرت بگو

شوهرم میدونه کمکم میکنه ولی ب مادرشوهرم گفتم عین خیالشم نیس همش در حال چرت زدنه

اخه استراحتم نمیشه ک نشاسته ام نداریم ....من با مادرشوهر زندگی میکنم همه چی بامنه اگ خونه ی خودم بود ...

خب  عزیزم کسی مریضه باید استراحت کنه چه خونه خودش چه جای دیگه به شوهرت بگو

البته اوایل بارداری اکثر خانوما هماتوم دارن یه مرور برطرف میشه . استرس برات بدتره 

فقط استراحت کن و ادویه کاکایو و قهوه نخور

خب  عزیزم کسی مریضه باید استراحت کنه چه خونه خودش چه جای دیگه به شوهرت بگو البته اوایل بارداری ...

نمیدونم والا مادرشوهرم خودشم میدونع ولی هیچ ب روی خودش نمیاره

سلام خانوما خوبین ببخشید من زیاد بلد نیسم کار کنم و چجوری بیام تو سایت میشه کمکم کنین

و اینکه یه سوال دارم

من تو اقدامم ۱۹ سالمه

اولین بار بعد عادتم ک اقدام کردم دو روز بعد خونریزی شدید گرفت تا ۱ هفته انگاری ک باز عادت شدم بعد بازم جلوگیری و ول کردم و بعد ۳۰ روز ازمایشم منفی شد ولی عادت نشدم و همش جلوگیری کردم تا موقع ای ک باز عادت شم چیکار کنم اشتباه کردم؟؟؟(اینم بگم ۲۰ دی پریودم تموم شداقدام کردم ولی ۷ روز خونریزی داشم ۳۰ روز بعد اون ازمایش دادم‌منفی شد حالا منتظرم بشم باید ۱۲ این ماه میشدم ولی مشدم فعلا یعنی باید وایسم باز یا برم دکتر)اینم‌بگم من از ۱۳ سالگی ک عادت شدم همششششش ۲ ماه الی ۳ ماه درمیون عادت میشدم

سلام خانوما خوبین ببخشید من زیاد بلد نیسم کار کنم و چجوری بیام تو سایت میشه کمکم کنین و اینکه یه سو ...

یک ماه کامل جلوگیری کن ولی نه با قرص

بعد که پریود شدی کیت تخمک گذاری بخر از روی اون بهتر میفهمی که چه روزی اقدام کنی، توضیحات روش نوشته بخونی میفهمی.

اگر قصد بارداری داری بهتره قبلش بری بهداشت یا دکتر زنان برات توضیح بده همه چیو

یک ماه کامل جلوگیری کن ولی نه با قرص بعد که پریود شدی کیت تخمک گذاری بخر از روی اون بهتر میفهمی که ...

سلام مرسی ک جواب دادین من دکتر میرم تحت نظر هستم 

خیلی ممنون اره این دفعه حتما میخوام کیت بخرممم ک مطمئن بشم