من امسال کنکور دارم خونواده ام با اینکه متوسط رو به بالا هستیم از نظر مالی, نه کللاس کنکور میذارن برم نه مشاور نه اینکه خودشون یکم باهام راه بیان و به فکر روحیه ام باشن . کانون قلم جی هم بورسیه هستم و فقط به خونواده ام گفتم که اگه کسی از من توان مالی ضعیف تری داشته باشه و به خاطر اتمام ظرفیت بورسیه اش نکنن شما مدیونین ( من خودمو مدیون نمیدونم چون پول مامان بابام اندکی برای من خرج نمیشه و وضعیتم از کسانی که مشکل مالی دارن بهتر نیست) بجز اینا توقع بالا و تو سر کوبیدن دوستام هم هست. امروز بابام گف اگه امسال قبول نشی شوهرت میدم نمیذارم یه روز دیگه تو خونم بمونی. پارسال که یازدهم بودم ترازم 6000 بود اما امسال 4900_4800 میشم چون امیددم رو از دست دادم و نمیخوندم ولی از اول اسفند شروع کردم و دارم خوب پیش میرم بهنظرتون امسال میتونم فرهنگیان قبول بشم پارسال رتبه 11هزار هم فرهنگیان گرفتن . به نظرتون میتونم برسم بهش ؟ رشته تجربی ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.