2777
2789
عنوان

کنکوری بدبخت

91 بازدید | 12 پست

من امسال کنکور دارم خونواده ام با اینکه متوسط رو به بالا هستیم از نظر مالی, نه کللاس کنکور میذارن برم نه مشاور نه اینکه خودشون یکم باهام راه بیان و به فکر روحیه ام باشن . کانون قلم جی هم بورسیه هستم و فقط به خونواده ام گفتم که اگه کسی از من توان مالی ضعیف تری داشته باشه و به خاطر اتمام ظرفیت بورسیه اش نکنن شما مدیونین ( من خودمو مدیون نمیدونم چون پول مامان بابام اندکی برای من خرج نمیشه و وضعیتم از کسانی که مشکل مالی دارن بهتر نیست) بجز اینا توقع بالا و تو سر کوبیدن دوستام هم هست. امروز بابام گف اگه امسال قبول نشی شوهرت میدم نمیذارم یه روز دیگه تو خونم بمونی. پارسال که یازدهم بودم ترازم 6000 بود اما امسال 4900_4800 میشم چون امیددم رو از دست دادم و نمیخوندم ولی از اول اسفند شروع کردم و دارم خوب پیش میرم بهنظرتون امسال میتونم فرهنگیان قبول بشم پارسال رتبه 11هزار هم فرهنگیان گرفتن . به نظرتون میتونم برسم بهش ؟ رشته تجربی ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کنکور دارم امسال. عزیزم این تعطیلیا خیلی فرصت خوبین هیچ سالی دیگه اینجوری تعطیل نمیشه از فرصت ها استفاده کن و خووب بخون. اصن روز هاتو هدر نده

ب خانوادت نشون بده ک بدون کلاس کنکور و حمایت مالیشون میتونی موفق بشی چون خودت خواستی

❤️❤️

منم کنکور دارم امسال. عزیزم این تعطیلیا خیلی فرصت خوبین هیچ سالی دیگه اینجوری تعطیل نمیشه از فرصت ها ...

خب فرصت خوب که ازدرسای دوازدهمتون عقب میوفتین ....

شماروزی چقدر درس میخونی؟

ازکی شروع کردی براکنکوربخونی؟

امسال ظرفیتش بیشتری میگیره انشالله قبول میشی خواهرمنم سال دیگه کنکور داره تمام فکروذکرش فرهنگیانه... ...

ازاول اسفند خیلی خوب دارم میخونم پارسال با پول حساب خودم و تخفیف پنجاه درصد گاج فقط تونستم کتاب کارامو بخرم با اونا میخونم

خب فرصت خوب که ازدرسای دوازدهمتون عقب میوفتین .... شماروزی چقدر درس میخونی؟ ازکی شروع کردی براکنکو ...

مدرسه باشه هم فرقی نداره معلمای ما که از رو کتاب میخونن

خب فرصت خوب که ازدرسای دوازدهمتون عقب میوفتین .... شماروزی چقدر درس میخونی؟ ازکی شروع کردی براکنکو ...

نه ما بخش کمی از کتابامون مونده. همه برنامه هایی ک تلویزیون نشون میده خیلی از درس ما عقب تره. من از مهر شروع کردم ولی 2ماهه ک جدی میخونم روزی8تا10ساعت