2777
2789
عنوان

کراشم رل زده بود

239 بازدید | 16 پست

اونیکه دوسش دارم خیلی تو دانشگاه با ی دختره دوست شده بود بعد داشت بهم تعریف میکرد که چاق و عینکی بود عکسشم نشونم داد تپل بود ولی چهرش بد نبود ولی اون میگفت پول داشت باهاش دوس شدمو ولی ی بار کلا پول اسنپمو داد اویزون بود سیکشو نمیزد بعد گفت دیوونه بود تا پنج صب ور ور حرف میزد و بحث سره بادیگارد های بازیگرا بود تو گروهمون بهش گفتم برو بادیگارد شو و خیلی چاقی بعد کات کردیم

الان بنظرتون این چجور آدمیه با همه اینطوریه یا از این خوشش نمیومد؟ 

مثلا بهش گفتم الان ب من هیت بده ب طاهرم ببینم میتونی گفت نمیخوام اینکارو کنم گفتم نمیخوای یا نمیتونی گفت نمیتونم و عینک بعضی وقتا میزنم جلوی اون تاحالا نزدم زدم عینکو بهم گفت بهت میاد قشنگی و فلان... چن بارم ازم قبلا تعریف کرد

الان چیکار کنم بهش چراغ سبز بدم یا ن چون اونکه خیلی میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون دختر هر طوری هم باشه این حق نداره انقدر دری وری بگه شاید اون حرف زدن تا ۵ صبحش از روی ذوق و دوست ...

پسره خیلی بی احساسه اخلاقشه میگه محبور بودم حرف بزنم قهر نکنه حوصلم سر نره دانشگاه

پسره خیلی بی احساسه اخلاقشه میگه محبور بودم حرف بزنم قهر نکنه حوصلم سر نره دانشگاه

نمیفهمم درست کراشته به تو پیشنهاد غیر مستقیم داده ولی رل داشته از رل سابقش فقط برای تو گفته یا تو جمع گفت؟

با توجه به تجربه ای که داشتم بنظرم به هیچ وجه آدم این مدلی رو بعنوان پارتنر وارد زندگیت نکن 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

نمیفهمم درست کراشته به تو پیشنهاد غیر مستقیم داده ولی رل داشته از رل سابقش فقط برای تو گفته یا تو جم ...

بله درسته هم ب من گفت هم تو جمع

ولی هنوز پیشنهادی نداده

بهرحال همچین ادمی قابل اعتماد نیس

از کجا معلوم پسفردا حوصلشو سر نبری نره پیش یکی دیگه نشینه اینارو پشتت بگه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد