2777
2789
خدا کنه من سر شرایط بارداریمم از خدامه اگر بیخیال شن خانواده ی شوهرم

اره دقیقا شما باید مراقب باشین سلامت خودتون واجب تره اگه ممکن تذکر بدین که نیان البته بعضی ها شعورشون نمیرسه

من خودم که جایی نمیرم خداکنه کسیم نیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو گوش شنوا میخوام خفه کنم اونایی رو که میرن‌مهمونی وسفر و خرید عید😠😠😠😠😠

واقعا حق الناس به گردنشونه.. اگه دفعه قبل که تعطیل کردن تو خونه می موندن یقینا کنترل ویروس راحتر انجام میشد..چه میشه کرد.. شعور بعضیا در حد جلبکه

"BE WITH GOD...BE KING"
کو گوش شنوا میخوام خفه کنم اونایی رو که میرن‌مهمونی وسفر و خرید عید😠😠😠😠😠

ما شمال هستیم دوستای مامانم داشتن میومدن پیشمون اجازه ورود به شهرو ندادن برشون گردوندن به مامانم زنگ زدن میگن این چند وقت تعطیلیو میخاستیم بیایم پیشتون نشد راهمون ندادن میگم خب تعطیل شدین که بمونید خونه آخه با کدوم عقل زدن به جاده برام واقعا سواله😟😟😟😟 

.
دقیقا حرف درستی زده. خدا کنه بعضی ها شعورشون برسه ما که نمیرم خداکنه کسیم نیاد

دکتر می گفت اگه کسیم اومد فاصلتونو باهاش حفظ کنید بعد رفتنشم تمام دستگیره ها رو جاهایی که باهاش در تماس بودنو ضدعفونی کنید... 

به نظر من اصلا راشون نده

"BE WITH GOD...BE KING"
ما شمال هستیم دوستای مامانم داشتن میومدن پیشمون اجازه ورود به شهرو ندادن برشون گردوندن به مامانم زنگ ...

وای چقدر ببخشید پررو هستن این بیماری فردی نیست فقط راحت به دیگران انتقال داده میشه 

دکتر می گفت اگه کسیم اومد فاصلتونو باهاش حفظ کنید بعد رفتنشم تمام دستگیره ها رو جاهایی که باهاش در ت ...

اره منم بینی عمل کردم حتی سرماخورگیم سخته واسم بعد من زود از کسی سرماخوردگی میگیریم یا امسال سریع انفولانزا گرفتم خدا کنه مامانم قبول کنه راه نده

وای چقدر ببخشید پررو هستن این بیماری فردی نیست فقط راحت به دیگران انتقال داده میشه 

بخدا اعصابم بهم ریخت  اصلا یلحظه به دلیل تعطیلی فکر نمیکنن فقط فکر خودشونن فقط میگن آخ جون تعطیلی بریم گردش

.
بخدا اعصابم بهم ریخت  اصلا یلحظه به دلیل تعطیلی فکر نمیکنن فقط فکر خودشونن فقط میگن آخ جون تعطی ...

متاسفانه فرهنگ بعضیا پایین من همیشه دلم به حال شمالی ها و مشهدی ها میسوزه میگم خونشون میشه هتل

اره منم بینی عمل کردم حتی سرماخورگیم سخته واسم بعد من زود از کسی سرماخوردگی میگیریم یا امسال سریع ان ...

همینا رو بهونه کن به مامانت بگو.. بعد از خطرات ویروسم بگو بزار مهمون راه ندن

"BE WITH GOD...BE KING"

من که خودم کلا با عیددیدنی مخالف بودم‌.چون چیزی جز حرص و ناراحتی برام نداشت. 

ولی کی شوهرمو بفهمونه امسال نباید اصلا بریم ...  

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱