2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظرتون چیه راجع بهش ؟

خیلی عالی بود برای من مثل درس زندگی بود

ولی بستگی به شخصیتت داره که ایا  این جور کتابها دوست داشته باشی یا نه .خواهر خودم  بعد از تعریف هام اومد بخونه میگفت این اصلا جذاب نیست همش توصیفه  و فلان

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

ولی الان خیلی گرون شده

من‌کل ۸ جلد رو گمونم ۱۲۰ خریدم 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
خیلی عالی بود برای من مثل درس زندگی بود ولی بستگی به شخصیتت داره که ایا  این جور کتابها دوست د ...

آهان ممنون از راهنماییتون لطفا اگر کتاب دیگه ای خوندین که خوب بوده به جز رمان و داستان البته میشه معرفی کنین ممنون میشم 

شهزاده و پرنسس
آهان ممنون از راهنماییتون لطفا اگر کتاب دیگه ای خوندین که خوب بوده به جز رمان و داستان البته میشه مع ...

خب ببین کتابها خیلی متنوع ان روانشناسی میخوای؟

ولی الان خیلی گرون شده من‌کل ۸ جلد رو گمونم ۱۲۰ خریدم 

وااااا تو لاله پارک تبریز 27 هزار تومنه آنی شرلی رو میگم همه ی جلدش یک قیمته 27 تومن ... از کجا تهیه کردین شما ؟

شهزاده و پرنسس
وااااا تو لاله پارک تبریز 27 هزار تومنه آنی شرلی رو میگم همه ی جلدش یک قیمته 27 تومن ... از کجا تهیه ...

واقعا؟ من انتشارات قدیانی گرفتم اخه 

چند سال پیش 

کدوم انتشارات؟ مترجم کیه؟  سارا قدیانی بود؟ سال انتشار کتاب مال کی هست؟

واقعا؟ من انتشارات قدیانی گرفتم اخه  چند سال پیش  کدوم انتشارات؟ مترجم کیه؟  سارا ق ...

قدیانی ... واقعا ناراحت شدم عزیزم از کجا گرفتین که انقدر گرون حساب کردن ؟

شهزاده و پرنسس

فک کنم کمتر گرفتم  الان که دسترسی ندارم به کتابهام

ولی بعد رو جلدشان  رو نگاه میکنم