2777
2789

سلام

در این ایام پونه زیاد مصرف کنید دمنوش و محصولات پونه 

پونه ضد ویروس است و بسیار قوی است و برای ریه بسیار سودمند و کلا ریه را ترمیم می کنه.

ای کاش دانشمندان در این روز ها روی پونه و گیاه ان تمرکز زیادی می کردند چون داره مقابل کرونا جواب می ده و التهاب های ریه را کاهش می ده

گل بنفشه و دمنوش آن باعث باز شدن ریه میشه و اکسیزن بهتر به شما می رسه.

داروی امام کاظم هر شب یک قاشق چای خوری به مدت سه شب و بعد یک شب در میان بدون این که اب بخورید قبل خواب بخورید.

داروی امام کاظم ترشحات داخل ریه و گلو را آرام و از حالت لزج بودن و کشسانی خارج می کنه.

کسانی که کرونا گرفتند چرک ندارند بلکه آب دهن و ریه آن ها اینقدر غلیظ می شه که باعث خفگی آن ها به صورت آنی می شه داروی امام کاظم واقعا انها را از مرگ نجات می دهد.

خوردن اب چغندر یا همان لبو و هویج و زردک و سیب و به بسیار توصیه می شه.

سیاه دانه و زیر سیاه و عسل می توانند سودمند باشند.

و در عوض لبنیات و پنیر را کم کنید.

توجه کنید به هیچ وجه در این ایام بوتاکس نکنید بوتاکس کردن شامل ماده های به نام بوتیلیسم هست که باعث خفگی انسان در از طریق خون می شه و ماهیت عملکردی آن مثل ویروس است . حتی یک منبعی هم گفته این ویروس کرونا ساخت امریکا هست و از همین مواد تشکیل شده بوتاکس و تغییر دادن ماهیت این مواد ویروس کرونا به وجود آمده.

منبع ویروس کرونا هم خیلی ها فکر می کنند خفاش هست ولی این نظریه اشتباه به نظر می رسد چون احتمال زیاد این ویروس توسط دانشمندان امریکایی و نتیجه تحقیق بر روی سم های مار های مختلف و بوتاکس تشکیل شده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ها حاصل تجربیات من هست با چند بیمار که دارای بیماری پونومنی هستند ارتباط دارم و این موارد خدا را شکر داره جواب می دهد اگر چیز جدیدی از تجربیاتم به دست بیارم قطعا در این انجمن می گذارم.

کسانی که کرونا گرفتند می توانند از تجربیات من هم استفاده کنند و تجربیات خودشون را هم بگذارند تشکر

من هر روز پونه و آویشن دم می کنم می خوریم 

ینی زیادیش عوارض نداره؟؟

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
این ها حاصل تجربیات من هست با چند بیمار که دارای بیماری پونومنی هستند ارتباط دارم و این موارد خدا را ...

آمریکا ویروس رو از سم مارررر  ساخته!؟! اصلا میدونی ویروس چیه؟! 🤐

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد