2777
2789
عنوان

کیوبر داریم اینجا؟ (مکعب روبیک)

| مشاهده متن کامل بحث + 4379 بازدید | 36 پست

استارتر عزیز من رکوردم تو سه در سه ۱ و نیم دقیقه ست و توی اینه ای ۳ دقیقه و نیم

شما چند ساله شروع کردین؟

خودتون یاد گرفتین یا کلاس رفتین..

میتونم بپرسم که کلاستون اگ توی تهرانه کجاست؟ (اگرم نمیتونین اینجا بگین امکانش هست بهتون خصوصی پیام بدم) چون میخوام برم کلاس یاد بگیرم انواع روبیک هارو ممنونم🥀🌹

لطفا برام صلوات بفرستین💙
استارتر عزیز من رکوردم تو سه در سه ۱ و نیم دقیقه ست و توی اینه ای ۳ دقیقه و نیم شما چند ساله شروع ک ...

سلام خوبید

من تبریزم مجتمع فرهنگی و پرورش فکری حودکذن وذنوجوانان

یک دقیقه برای سه در سه برای مبتدیذعالیه

ولی روش اصلیش باید زیر سی ثانیه بزنین

جنسذروبیکتوتم مهمه مثلا همون کای وای مناسبهارزون و روانه ولی مگنتیک نداره

منم ایینه‌ای حجمی بلدم تا حدود دو دقیقه حلش میکنم

من از اول راهنمایی شروع کردم و سوم راهنمایی تونستم حلش کنم و ارتقا دادم الان تا ۲۸×۲۸رو میتونم حلش کنم خیلی سرگرم کنندس

دوتا سوال دارم

روییکتون چیه

روش حلتون با ایینه ای یکیه؟

ایینه ای رو با روش مبتدی میشه حلش کرد

خودم حلش کردم که روبیکم پاپ کرد شکست 

یکی دیگه گرفتم دقترچه راهنما داشت تو جعبش بود و به هیچکس نگفتم😂😂😂گفتم یهویی خودم خلش کردم

روبیک میخواین یاد بگیرینذبهترین وقته کمکتون میکنم من چشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

من روبیک ۳ در ۳ رو تازه یاد گرفتم و تو ۵ دقیقه تکمیل میکنم میخوام روبیک های دیگه هم تمرین کنم یاد بگیرم به نظرت روبیک حجمی آینه ای بگیرم؟

خدایا مرسی        

اها اره مبتدیه دولایه اولش سادس بقیش وقت گیره خیلی  

سلام عزیزم پسر من ربیک زیاد داره و کار میکنه اما متاسفانه یکبار دخترم روبیکاشو انداخت تو آب و الان همشون مقداری سفت شدن با اینکه جنسشون خوب بوده 

روغن خوب چه مارکی معرفی میکنی؟