شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
سلام اره رفتم فقط مونده سونو آنومالی که فردا ساعت 9 انجام میشه... وای استرس دارم بدونم دختره یا پسر ...
ای جانم من هربار میبینمت میپرسم چیشد فهمیدی بچه چبه🙈انگار من از تو کنجکاو ترم انشاله سلامت باشه و بفهمی وروجک کوچولو چیه
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
مرسی... فردا اولین نفر به شما میگم... تایپینک میزنم اصلا 🤣🤣🤣
باشه قربونت انشاله سالم و سلامت باشه
خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
پسر بود عزیزم... لباسای دخترونه رو که خریدم چیکار کنم😁
ای جونم😍😍خدا حفظش کنه فندقتو منم شنبه میرم دکتر دعا کن جنسیتو بهم بگه ۱۴ هفته م تموم میشه
ان شاء الله میگن... من الان 19 هفته بودم سونو آنومالی بود
من ۱۴ هفته و یک روز میرم برای چکاب پیش دکترم که خودش دستگاه سونو داره و سونو میکنه