2777
2789
عنوان

این مبلا چند می ارزه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اره رفتم فقط مونده سونو آنومالی که فردا ساعت 9 انجام میشه... وای استرس دارم بدونم دختره یا پسر ...

ای جانم من هربار میبینمت میپرسم چیشد فهمیدی بچه چبه🙈انگار من از تو کنجکاو ترم انشاله سلامت باشه و بفهمی وروجک کوچولو چیه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
ای جانم من هربار میبینمت میپرسم چیشد فهمیدی بچه چبه🙈انگار من از تو کنجکاو ترم انشاله سلامت باشه و ب ...

مرسی... فردا اولین نفر به شما میگم... تایپینک میزنم اصلا 🤣🤣🤣

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
مرسی... فردا اولین نفر به شما میگم... تایپینک میزنم اصلا 🤣🤣🤣

باشه قربونت انشاله سالم و سلامت باشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
پسر بود عزیزم... لباسای دخترونه رو که خریدم چیکار کنم😁

ای جونم😍😍خدا حفظش کنه فندقتو منم شنبه میرم دکتر دعا کن جنسیتو بهم بگه ۱۴ هفته م تموم میشه

ای جونم😍😍خدا حفظش کنه فندقتو منم شنبه میرم دکتر دعا کن جنسیتو بهم بگه ۱۴ هفته م تموم میشه

ان شاء الله میگن... من الان 19 هفته بودم سونو آنومالی بود

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
ان شاء الله میگن... من الان 19 هفته بودم سونو آنومالی بود

من ۱۴ هفته و یک روز میرم برای چکاب پیش دکترم که خودش دستگاه سونو داره و سونو میکنه