2777
2789
عنوان

جاری فضول

1918 بازدید | 62 پست

منو نامزدم هر وق بخوایم تنها بشیم جاریم بعدش یا زنگ یا اس یا ب هر طریقی ی جوری سعی میکنه بپرسه تو خلوت چیکار کردیم چن بارم گفتم نپرس خوشم نمیاد اما حرف تو گوشش نمیره نمیخامم کار ب بحث و دعوا بکشه بنظرتون چجوری حالیش کنم نپرسه 🤔دو تا جاری دارم ،این خبرا رو میگیره ب اون یکیم انتقال میده هر چند میگه من راز دارم ب کسی چیزی نمیگم از حرفات😐الکییییی میگه هااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبخند بزن و جوابشو نده

حوصله داری دعوا کنی؟

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

حسادت می کنند ...
حرص می خورند ...
به جایی می رسد که چشمِ دیدنت را هم ندارند ...
اشتباه نکن ، این بخاطر بد بودنِ تو نیست !
مردم به چیزها و آدم های بد ، که حسودی نمی کنند !!!
حتما خوب بوده ای ...
حتما کارت درست بوده ...
آنقدر خوب .. و آنقدر درست ؛
که خودشان را در حدّ رقابت با تو ندیده اند ...
رسمِ آدم ها همین است !!
برای حل و تجزیه و تحلیل که کم آوردند ؛
صورت مسئله را پاک می کنند ...
به خودت ببال ...
همیشه دور از دسترس ترین ‌و سخت ترین معادله ی زندگیشان باش ...
بگذار یاد بگیرند "لیاقت" ، هرگز با "زور" به دست نمی آید ...
خریدنی هم نیست ... !
لیاقتِ هرکس ، درونِ قلب و مغزش جای دارد !
تو درست رفته ای ...
آدم های اشتباه ؛
تابِ دیدن موفقیت دیگران را ندارند ...
راهت را ادامه بده ...
باور کن ؛
موردِ حسادت واقع شدن خیلی خوب است 

جاری از خواهر شوهر و مادر شوهر هم بهتره هیچی بهش نگو اگ کف و خبر بگو سلامتی ی جمله کوتاه ولش کن جاری جماعت همینه

خدایا مواظب پسرم و همسرم باش اونا با ارزش ترین آدمای زندگیمن