2777
2789

یه سوال برای درست کردن کرم کارامل 

باید قالب رو چرب کرد یا نه نیازی نیست 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

نه کلا دسزهایی که شیر یا شیر خشک دارن نیاز به چرب کردن نداره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا دسزهایی که شیر یا شیر خشک دارن نیاز به چرب کردن نداره

ممنونم فقط ببخشید یه سوال دیگه چرا کرم کاراملم‌ رو که برمیگردونم اینقدر شلو وله؟

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
حتما مواد رو کم و زیاد کردی و به اندازه نداشتی تو یخجال

والا ۶ساعت میمونه تا سرسفره بیارم ولی کاراملش مثل اب میریزه دور ظرف 

حتما مواد رو کم و زیاد کردی و به اندازه نداشتی تو یخجال

والا با دقت درست میکنم ۶ساعت میذارم 

میدونم پودر ژلاتین میتونم بریزم ولی خواستم چیزی اضاف نکنم کاراملش عیییی اب میره اینور اونور

والا ۶ساعت میمونه تا سرسفره بیارم ولی کاراملش مثل اب میریزه دور ظرف 

عزیزم  کلا کرم کارامل بمونه یخچال  اب میندازه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
خیلی بجوشون اینبار

اوووووو مممنون چه نکته ای راستش خیلی کم میجوشونم افرین به شما