2777
2789
عنوان

خانومای که اوایل بارداریشونه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 121 پست
من بی بی چک نزدم زدم میاد ۴ روز گذشت رفتم ارمایش خون گفت مثبت . وحشتناک گرمم میشد تکرار ادار داشتمو ...

ایشالا به سلامتی و دل خوش عزیزم 😘😘 من این ماه اقدام کردم از 17 که کیت تخمک گذاری مثبت شد تا 20 اقدام کردم 

24 سیکل حالت تهوع گرفتم و سرگیجه بعدش همش یه دل درد خفیف داشتم و حساسیت سینه ولی امروز که 29 سیکلم همه ی علایم برطرف شده تا ببینم خدا چی میخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی الان دارم هشت هفتمو تکمیل میکنم؟؟؟

اره

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مگه سونو واژینال برای بچه خطرناک نیست؟ درد داشت؟

نه چه دردی هفته های اول اشکال نداره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ایشالا به سلامتی و دل خوش عزیزم 😘😘 من این ماه اقدام کردم از 17 که کیت تخمک گذاری مثبت شد تا 20 اقد ...

فدات بشم ایشالله زوده زود باردار بشی اینم بگم دو هفته مونده بود به پری سینه درد شدید گرفتم تا الان ک دارم 

خدایا عاشقتم
فک کنم از خون ریزیت بود قلب دیر تشکیل شده

نه تا ۷ هفته خونریزی نبود. قلبم نبود

بعد یهو خونریزی شروع شد

چون یهویی بود و زیاد بود خونریزی، و قلب نبود، فک کردیم سقطه

ولی سقط نشد و وسط همون خونریزی ها قلب تشکیل شد شکر خدا

البته تا سه هفته استراحت بودم و خونریزی ادامه داشت

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
میشه بگی کی بی بی زدی؟ منم اخرینش ۱۱ بهمن بوده تاحالا نشدم واینکه هیچ علائمی ندارم ن پریودی ن بار ...

عزیزم انشالله که باردار باشی.منم تقریبا ۱۰ماهه که اقدام بودم.دل و کمرم درد میکرد جوری که هی میگرفت و ول میکرد.

گرمم میشد.تا ۲ هفته ای اینجوری بودم.بعد همینجوری گفتم بزار بیبی بزنم دیدم ۲خط پررنگ افتاد.فک نمیکردم باردار باشم چون قبلنم تو بیبی خطا کرده.فرداش ازمایش دادم مثبت بود.

تقریبا یکی دوهفته کمردرد داشتم که بیبی زدم

بچه ها بی زحمت جواب منم میدید 

من این ماه ، ماه دومی بود که قرص ال دی خوردم . سه تا قرصم مونده بود که تموم بشه رابطه بدون جلوگیری داشتم تا اینکه دیشب آخرین قرصم رو خوردم ..به نظرتون قرص پیشگیری میکنه با وجود اینکه تعداد کمی مونده بود ازش؟

عزیزم انشالله که باردار باشی.منم تقریبا ۱۰ماهه که اقدام بودم.دل و کمرم درد میکرد جوری که هی میگرفت و ...

انشالله

بسلامتی بغلش کنی

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!