2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین😢

239 بازدید | 17 پست

سلام من چند وقته پریودام ریخته بهم

تند تند پریود میشم قبلیش با فاصله دوهفته بود الان  امروز دوباره با فاصله ی یک هفته دوباره پری شدم😢قرص اسپیرونولاکتون هم مصرف میکنم برای  کیستیک تخمدان 

تو این شرایط چجوری برم دکتر😢

الان یه تاپیک میزارم ...ماما هستن سوال کن ازشون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3987168/کارشناس-مامایی?postId=126368099

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مشکل منم همینه یه سال در گیرشم لعنتی الان گفتن عفونت لگن دارم دارم قرصاشو میخورم فقط  میخوام پریود نشم نمیدونم داروهام تموم شد برم دکتر نرم دکتر عجب گیری کردیما

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
مشکل منم همینه یه سال در گیرشم لعنتی الان گفتن عفونت لگن دارم دارم قرصاشو میخورم فقط  میخوام پر ...

چطور متوجه این موضوعشدین؟

من میگم نکنه بخاطر قرصایی که مصرف میکنم باشه

امروز که فهمیدم دوباره پری شدم دلم میخواست دیگه بزنم زیر گریه😭الان اصن تو این شرایط به هر مطبی هم زنگ میزنم برنمیدارن

فیبروم داری بنظرم  ی تست پاپ اسمیر میگیرن ودنتیجشو میبری دکتر یا دارو یا عمله

من‌مجردم

چند وقت پیش سونو دادم متوجه شدم کیستیک دارم

از وقتی این قرص اسپیرو رو مصرف میکنم بهم‌ریخته قبلش اینطور نبود

چطور متوجه این موضوعشدین؟ من میگم نکنه بخاطر قرصایی که مصرف میکنم باشه امروز که فهمیدم دوباره پری ...

یه سونو واژینال دادم توش ۷ سی سی مایع ازاد نشون داد با یه فیبرم ۶ سانتی دکتری که میرفتم پیشش یه دارو داده بود که واسه اندومتر بود که من نخوردم رفتم پیش یکی دیگه گفت اصلا این دوتا به هم ربط ندارن این یعنی عفونت لگن یه دوره دارو داد اینم دور دوم تکرار کرده تموم بشه باز باید برم پیشش 

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
من‌مجردم چند وقت پیش سونو دادم متوجه شدم کیستیک دارم از وقتی این قرص اسپیرو رو مصرف میکنم بهم‌ریخت ...

دوست دوران دبیرستانم دانشجو پزشکیه انترنه میپرسم ازش ک از یه دکتر زنان بپرسه

جوابشو میگم