به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
مشکل منم همینه یه سال در گیرشم لعنتی الان گفتن عفونت لگن دارم دارم قرصاشو میخورم فقط میخوام پریود نشم نمیدونم داروهام تموم شد برم دکتر نرم دکتر عجب گیری کردیما
اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
چطور متوجه این موضوعشدین؟ من میگم نکنه بخاطر قرصایی که مصرف میکنم باشه امروز که فهمیدم دوباره پری ...
یه سونو واژینال دادم توش ۷ سی سی مایع ازاد نشون داد با یه فیبرم ۶ سانتی دکتری که میرفتم پیشش یه دارو داده بود که واسه اندومتر بود که من نخوردم رفتم پیش یکی دیگه گفت اصلا این دوتا به هم ربط ندارن این یعنی عفونت لگن یه دوره دارو داد اینم دور دوم تکرار کرده تموم بشه باز باید برم پیشش
اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی