2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یع دستگاه سونو گرافی بزارن اون جایی که میخوان بستریمون کنن اینجوری نمیشه همه چیو میبینن و از رو ...

به خدا بهم گفتن چهارشنبه بیا برا زایمان من با لجبازی گفتم همین جا دم در بیمارستان دراز می کشم بستریم کردن تازه شنبه بود فکر کن من اگه صبر می کردم طفلکم مرده به دنیا می اومد 😐😐😐

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

به خدا بهم گفتن چهارشنبه بیا برا زایمان من با لجبازی گفتم همین جا دم در بیمارستان دراز می کشم بستریم ...

خداروشکر که سالم به دنیا اومد . حالا من بچه اولم بدون درد رفتم بستری شدم ۴۰ هفته بودم چون چند قطره خون اومد رفتم . اگه واسه دومی دردم نمیگرفت نمیفهمیدم مدفوع کرده خدا رحم کرد  دردم گرفت وگرنه منتطر بودم دوهفته دیگه برم یهو نصف شب یه شب برفی وحشتناک دردم گرفت بزور رسیدیم بیمارستان ماشینمون یکسره سر میخورد میرفت جای دیگه😂😂😂😂

خداروشکر که سالم به دنیا اومد . حالا من بچه اولم بدون درد رفتم بستری شدم ۴۰ هفته بودم چون چند قطره خ ...

خدارو شکر خدا خودش پشت وپناه تو راهی ها باشه چند روز قبل زایمانم تو همون بیمارستان یه زنه اومد بهش گفتن ما دکتر بیهوشی امروز نداریم که اگه مشکلی پیش اومد سزارین بکنیم دوروز دیگه بیهوشی داریم شما برین یه جا دیگه برا زایمان اونم گفت نه من دوروز صبر می کنم دوروز بعد رفت بچه بیچاره مدفوع خودشو خورده بود خفه شد  زایمان طبیعی کرد بچه مرده رو اینام دیدن من اسرار کردم از ترس اینکه باز بچه مرده رودستشون بمونه قبولم کردن این یکی سزارینه خیالم راحته 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خدارو شکر خدا خودش پشت وپناه تو راهی ها باشه چند روز قبل زایمانم تو همون بیمارستان یه زنه اومد بهش گ ...

منم هردوش طبیعی بودم ولی خداروشکر زود زایمان کردم واسه دومی یه ربع بعد زایمان کردم خیلی راحت بودم

منم هردوش طبیعی بودم ولی خداروشکر زود زایمان کردم واسه دومی یه ربع بعد زایمان کردم خیلی راحت بودم

خدا روشکر منم خیلی دوست داشتم طبیعی زایمان کنم ولی حسرت یه درد ساده به دلم موند 😂😂😂😂الان به دکترم گفتم نمی شه اینو طبیعی به دنیا بیارم می خنده می گه برو خدا روزیتو جای دیگه بده نه به دیروز که زنه اومد با رحم باز اماده زایمان لج کرده بود سزارین می خواد نه تو با یه بار سزارین طبیعی می خوای 

راس میگه دیگه حیفه هم شکم بخیه بخوری هم پایین .😂😂

البته تو دلم قند اب می شه از سزارین اخه انقد اینجا از طبیعی بد گفتن خود به خود می ترسم 😂😂😂😂اولیم سزارینم خیلی خوب بود