2777
2789

فکر منفی نکن، تا انقباضات اتفاق نیفته به بچه فشار نمیاد اگه دیدی انقباض داری حتما باید بری دکتر ،البته اگه تعداد زیاد یا منظم باشه امکان فشار به بچه هست وگرنه همینطوری پی پی نمیکنه 

در ضمن سوره صافات رو برای سلامتی بچه بخون خیلی توصیه شده هست

اگه از ۴۱ هفته بگذره خطرداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الان پی‌پی‌نمیکنه  پی پی کنه کیسه ابم پاره میشه؟

از ۴۰ به بعد امکانش زیاده

انشالله ک نمیکنه فقط استرس نداشته باش

بنظرم اگ کیسه پاره نباشه با کم شدن حرکات و سونوگرافی میشه فهمید

نور بر تاریکی پیروز است💪

من ۳۸ هفته بچه تو شکمم پی پی کرده بود

واه خخخخ پس دکتر من چرا گفت چون ۴۲ هفته هستی پی پی کرده امان از این دکترا 😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

پس چرا دکتر به دوستم اینطوری گفت 🤦‍♀️

برادر زاده من خرابی خورد تو شکم مامانش بود الان ۱۸ سالشه مشکل ریه داره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

واه خخخخ پس دکتر من چرا گفت چون ۴۲ هفته هستی پی پی کرده امان از این دکترا 😂😂😂😂

گوش نده هر چی خدا بخواد همونه. من ۳۸ هفته درد زایمانم گرفت رفتم میگفتن کیسه ات اب نداره بزور ترکوندنش دیدن چقد آب و لجن از تو کیسه ام دراومد . خدا رحم کرد بچم زنده موند

گوش نده هر چی خدا بخواد همونه. من ۳۸ هفته درد زایمانم گرفت رفتم میگفتن کیسه ات اب نداره بزور ترکوندن ...

اره منم بچه اولم تا ۴۲ هفته و۳ روز صبر کردم یعنی مجبورم کردن چون دردم نمی گرفت اخر با لج بازی اسرار منو بستری کردن برا زایمان طبیعی  کیسه اب که پاره کردن دیدن پی پی کرده حالا خودشون می گفتن شانس اوردین زنه لج کرد امروز بستری شد وگرنه با این وضع بچه مرده به دنیا می اومد بعدشم بردنم سزارین کردن

اره منم بچه اولم تا ۴۲ هفته و۳ روز صبر کردم یعنی مجبورم کردن چون دردم نمی گرفت اخر با لج بازی اسرار ...

اگه یع دستگاه سونو گرافی بزارن اون جایی که میخوان بستریمون کنن اینجوری نمیشه همه چیو میبینن و از رو حدس و گمان حرف نمیزنن