2777
2789

خسته شدم از اینهمه فشار مالی بخدا کم اوردیم شوهرم شب ها نمیتونه بخوابه از فکر واسترس تا چند روز دیگه باید ۴۰ میلیون به کسی بده که هیچیش رو نداریم نمیتونیم حتی به کسی بگیم بهمون قرض بدن دنیا اصلا عادلانه نیست وقتی میرم خونه بقیه و میبینم چقد آسایش و راحتن حسرت میخورم که چرا ما نمیتونیم مثل اونها باشیم بااینکه شوهرم خیلیییی کاری هست و زحمت میکشه ولی شانسمون صفره؛دعا کنید بتونیم قرض هامون رو بدیم 

خونه دارین؟ماشین دارین؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله گلم

ماهم چندروزدیگه باید جابجابشه خونمون ولی هیچ نداریم.ای چند روزه دیگه ایقد فک کردم دیووونه شدم

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

چرا جواب نمیدی؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خونه دارین؟ماشین دارین؟

تو ساختمون مادرشوهرم اینا هستیم که خودش یه بدبختی دیگه هیت ماشینم برا اونا هست که ما هم باهاش میریم بیرون؛مشکلمون اینه که شوهرم کار گیرش نمیاد ما جنوبیم اونقد شرکت اطرافمون هست ولی دریغ از اینکه استخدام بشه کار شوهرم الان اینطوریه که هرشش ماه تقریبا ۱۰ یا ۱۲ حقوقشه

تو ساختمون مادرشوهرم اینا هستیم که خودش یه بدبختی دیگه هیت ماشینم برا اونا هست که ما هم باهاش میریم ...

بازم برو خدات رو شکر کن 

150 میلیون وام داریم 

400 میلیون بدهی داشتیم که 100 میلیونش مونده بدیم 

خونه نداریم ماشین نداریم 

ماهی 4 و نیم قسط داریم 

20 میلیونش عقب افتاده 

چک 50 میلیونیمون رفته دادگاه 

حتی کسی نداشتم بهم جهاز بده 

هیچی نداریم فقط داریم با بدبختی تو یه اتاق خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم 

که اونا هم هر ثانیه دیوونم میکنن 

بازم بدون خیلی جلویی 

من هیچ کس رو ندارم 

تنها امیدم همین بود تو همین سایت کسی رو پیدا کنم خیلی وضع مالیش اوکی باشه مدارکم رو ببرم یکم کمکم کنه هر چقدر میتونه هر کس رو پیدا میکنم حاظر نیست کمک کنه یا میگه مال شوهرمه نمیده یا ..... 

بازم برو خدات رو شکر کن  150 میلیون وام داریم  400 میلیون بدهی داشتیم که 100 میلیونش مون ...

ان شالله که مشکلاتتون حل بشه💔 ان شاالله که خدا تن درستی بده کم کم همه چیز حل میشه