دخترم دو ساله و نیمه ست همش میره جلو در میگه بریم دور دور؟ اعصابم خورده براش تو خونه همه جوره سعی میکنم سرگرمش کنم از کاردستی و رنگ بازی و خمیربازی ....تا قابلمه دستش میدم با ماکارونی مثلا غذا درست کنه برامون دیگه نمیدونم چیکار کنم
میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید بزنم تکیه به تو شانه شدن را بلدی؟؟؟
الان اعصاب خوردیت چیزی رو درست نمیکنه برات مهم نباشه
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .
جاهای شلوغ نرو...بیرونم ک میرید بهش آموزش بده دستش رو ب دهان و چشم و بینیش نزنه
چقد سخت میگیرید ب خدا
من همین چندروز پیش بچه مو بردم پارک
فک کنم امروزم بریم بیرون
دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
من که مجبوری میرم خونه بابام اینا طفلک بچه منم ضدعفونی شده سوار ماشین میشه میریم خونه بابام بعدش دوباره ضدعفونی میشه سوار ماشین نیشه میایم خونه چند وقته رنگ خیابونا و فامیل و ......ندیده از امروزم که شهرمون سم پاشی شده تا ی هفته کاملا خونه نشین هستیم
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
ما که بچه هامون عادت داشتن هرشب ببریمشون یه دوری توخیابونا بزنن الانم هرشب میریم داخل ماشینیم دیگه چ ...
آره خوبه اینجوری
دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
خونه مونم خیلی دلگیره . از صبح برقا روشنه نورگیر نداریم مث کابوس شده این بیماری لعنتی خدا کنه ز ...
عزیز کاش میبردی یکم راه میرفتید تو آفتاب
یا دست کم ویتامین دی بخورید...اینجوری ب خداملت افسردگی میگیرن