2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر موقع جلوی آینه رفتی و یا این افراد به پستت خورد یا هرجایی که احساس کردی چشم میشی 3 بار بگو : ما شاء الله و لا حولَ و لا قوَّةَ الا بالله العلی العظیم 

من در مواقع زیادی گفتم و تاثیرش رو دیدم 

در بعضی مواقع هم که باید می گفتم و نگفتم اثر بد چشم زخم رو دیدم

چشمه اشعه UV که نیس که نگران باشی آبجی

استرست بدتره برا اون

من یدونه دارم تو فامیلمون سابقه ریزش دیوار هم داره

فقط با الله اکبر از دستش قصر در رفتم  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

ببینید مثلا من چند روز پیش داشتم با مامانم صحبت میکردم 

که یه سریا هستن که میگن طلسم و جادو این چیزا بلدن  یا میرن مراجعه میکنن به افرادی که بلد هستن  و  میگن  که ممکنه زندگی یه نفر خراب شه  و  میگن اونا میتونن  و نظر مامانم رو پرسیدم 

اما من داشتم میگفتم پس عدالت و مراقبت خدا چی میشه  ؟ یعنی چون  یه نفر بدجنسه  ما بدون اینکه خبر دار شیم باید بدبخت شیم  و من و مامانم هر دوتامون نظرمون این بود که به این چیزا فکر نکنیم و باور نداشته باشیم  چون خدا هست   تا وقتی که اون مراقب ماست  اتفاق بدی نمیفته برامون 

اعتقاد من اینه که من بی گناه نباید مجازات بشم 

درسته که میگن چشم شور  انرژی منفی داره  اما  شما به خداتوکل کن  و ازش بخواه مراقبتون باشه 

به نظرم وقتی یه خانوم باردار بخواد دل کسایی که باردار نمیشن رو بسوزونه و طعنه بزنه  شاید اون چشم شور اثر کنه 

ولی اخه تا وقتی ما کاری به کار کسی نداریم چرا باید ضربه ببینیم واقعا ؟ پس فقط  همیشه تو  هر مرحله از زندگی از خدا بخواه مراقب زندگیتون باشه 🌹

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

در مفاتیح الجنان آمده اس؛

و نيز براي دفع چشم زخم وارد شده:دستها را برابر صورت بردارد، وسوره هاي حمد و توحيد و دو قُل اعوذُ(سوره فلق  ناس) را بخواند، و دست بر پيشاني بكشد.

در مفاتیح الجنان آمده اس؛ و نيز براي دفع چشم زخم وارد شده:دستها را برابر صورت بردارد، وسوره هاي حمد ...

درسته تا اعتقاد به خدا داشته باشی مشکلی پیش نمیاد حتی اگه کل دنیا دشمنت باشن