2777
2789
عنوان

دوستای عزیزم حضرت رقیه حاجتمو داد بی بی چکم مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 18665 بازدید | 69 پست
و اما باب الحوائج بودن بانوی سه ساله، حضرت رقیه (سلام الله علیها) بنت الحسین (علیه السلام) گره گشای عجیبی است به ظاهر کوچک بود اما برای حاجت های بزرگ او را واسطه قرار می دهند و نتیجه می گیرند. والد معظم رحمه الله علیه علاوه بر آنکه خود هنگام برخورد با مشکلی به این بانوی سه ساله متوسل می شد دیگران را هم به این امر توصیه می نمودند. و تذکر می فرمودند هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین Read more: http://www.roghayeh.net/post/273/%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87-%D8%B3-%D8%B9%D8%AF%D8%AF-14-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1.html#ixzz376OvVPqX
همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوکل سادات بمن کفت نذر حضرت رباب وبسرش علی اضغر کنیم منم همش صلوات میدم نمیدونم جطوری بایدتوسل بشم
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
مبارکه برا ما هم دعا کن
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
سلام دوستای عزیزم ببخشید من الان اومدم من نذر کردم روز تولدشون شیرینی پخش کنم بعدش هر روز زیارت عاشورا که میخوندم امام حسین و قسم میدادم به حضرت رقیه که حاجتمو بده من خیلی سختی کشیدم بچم و هشت ماهه که باردار بودم از دستش دادم برام دعا کنید این یکی رو صحیح و سالم بغل کنم با تمام وجودم برا همتون دعا میکنم انشاالله که خدا هر چی زودتر دلتونو شاد کنه. علایم خاصی نداشتم فقط خیلی کم گلوم میجوشید و شکمم سفت و بزرگ شده بود. بوووووووس واسه همتون
وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه.

تینا دیدی جقدرغصه میخوردی. .مرسی که به قولت عمل کردی...وای بغض کلوموکرفت بجه ها من به تینا کفتم به حضرت رقیه توسل کنه و اکه باردارشه با این عنوان که زده. تابیک بزنه.اونم بقولش عمل کرد وای خدایاشکرت.مبارکه عزیزم
سلام شیرین عزیز دلم خوبی خانومی؟ قربون دل پاکت برم وای این ماه چون تو گفتی همش اسم حضرت رقیه رو بردم شیرین عزیزم اسمتو از تو اون تاپیک پیدا کردم میخواستم ایمیل بدم بهت یه دفعه دستم خورد رو تعطیل کردن مبحث انقدر ناراحت شدم همش میگفتم خدایا شیرین و پیدا کنم.انشاالله خدا حاجت دلتو بده به همین زودی.بوووووووس

شیرین جونم فردا میرم آزمایش دعام کن میام اینجا میگم بهت نمیدونی وقتی فهمیدم چه حالی شدم خودم گفتم خدایا این شیرین کی بود که اسم حضرت رقیه رو به زبونم آورد.واسه رسیدن به آرزوهای قشنگت دعات میکنم

مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم ی جورایی اشک تو چشام اومد ...خوش بحالت ....انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت.....برای همه منتظران هم دعااااا کن
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ﴿۸۲﴾ چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (۸۲) **خـــــــــــــدایـــــــــــــا شـــــــــکــــــــــرتـــــــــــ** به امید مادر شدن تمام دوستای منتظرم >>اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم