2777
2789
عنوان

چی کار کنم با از دست زنداداشم

906 بازدید | 37 پست

زنداداشم خیلی حاضر جوابو سو استفاده گر شده ، یعنی قبلاً نبود از وقتی من ازدواج کردم خیلی حسادت می‌کنه این وقتی اومد تو خانواده ی ما من تقریبا دوازده سالم بود بچه بودم هر حرفی از روز اول شنیده همه روبه روی من میاره ، چند سال پیش من کنکور داشتم اینا هم را به را خونه مامانم بودن ،برادر زادم هی جیغ میکشید من دیدم اینا چیزی نمیگن در اتاقمو بستم تا آخر مهمونی نیومدم بیرون ،حالا چند شب پیش خونه مامانم پسرم جیغ میکشید ،را به را متلک مینداخت می‌گفت الان فرزند سالاریه مامانا نمیتونن چیزی به بچه هاشون بگن ، شما که حساس بودی هی نیشخند میزد ، یا همسایه مامانم لباس آورده بود شوهرم  گفت خانمم خیلی قانع هست ،شوهرم کلا خیلی شوخی می‌کنه ،شوخی بدی نمیکنه که ازش سو استفاده بشه ولی کلا تا الان هر شوخی یا تعریفی کرده ازم این خانم متلکش کرده ،یع دفعه برگشت گفت خوبه شوهرت میگه قانعی ده تا ده تا برمیداری قانع نبودی چند تا بر می‌داشتی ، مامانم و داداشم هر چی لباسهای  خوشگل بود گذاشتن جلوش منم دیدم داره حسادت می‌کنه چیزی بر نداشتم گفتم شما بردار، یه دفعه به مامانم گفت ،ما مثل دخترت پولدار نیستیم ده تا ده تا برداریم ،پا شد رفت ،یا منو خواهرام با هم شوخی میکنیم میپره وسط نظر میده ، یا با اون یکی عروسمون صمیمی هستیم شوخی میکنیم جای اون جواب میده ، داداشم مثل پروانه دورش می‌چرخه ،هر چی ما داریم داداشم براش میخره نه اینکه خودش بگه برام بخر ،داداشم مثل خاله زنکا نگاه می‌کنه به سر و وضع ما ،خلاصه یه  ده سالی ازم بزرگتره و نمیتونم درست و حسابی بشورمش مامانمم خیلی خودشو داره به عنوان عروس بزرگتر خیلی دوستش داریم ولی با اینکه تا حالا چیزی براش کم نزاشتیم حداقل کاری با زندگیش نداشتیم  مثل آدمای عقده ای حسادت می‌کنه ،ببخشید زیاد شد دلم خیلی پره از دستش .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت پرروش کرده و لوس 

اه مگه هر کی هر چی داشته باید اونم داشته باشه

بیخیالش شو اونا حسادت براشون یه زجره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

وای انگار تمام رفتار های جاری مو گفتی

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

رابطتو کم کن باهاش تا راحت باشی

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦