2777
2789
عنوان

چرا خانوما کمبود دارن چرااااا

165 بازدید | 10 پست

به غیر از یسری از خانوما ک واقعا باشخصیتن و.....

اکثرا تو نی نی سایت تاپبک میزنن چی کنم شوهرم ازم حساب ببرع 

چی کنم جاریم مادرشوهرم خواهرشوهرم ازم حساب ببره.

اخه  چرا باید ازتون حساب ببرن مگه جنگه چرا اینقد تنش دارید.

شما اگ محترمانه و با شخصیت باشید همیشه طرف مقابل احترامتونو داره نیاز ب حساب بردن نیس

چون ماها بدبختیم که انقد شوهرانوتو دوست داریم اونا هم سو استفاده میکنن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا 

ازشما ی تاپیک یادمه ک بخاطر دوییدن بچه طبقع بالاتون فحش های بد میدادین

هرکس ی نوع کمبود داره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چی

شوهرامونو  گوشیم خودش کلمات تغیر میده

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

به نظرم سطح سایت خیلی پایینه و افراد معدودی آدمهای تحصیل کرده و با فرهنگ بالا داره و اکثرا واقعا همینه دغدغه هاشون من که اصلا دوست ندارم روزی کسی بدونه اینجا عضوم 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

خب خودم میدونم نیازی ب اسکرین نبود. دوما من منظورم خانوما و روابط خانوادگیسون بود چون چند روزه هر چی تاپبک میرم این موضوع حساب بردنع توش موج میزنه.

سوما شما اصلا تو شرایط من نبودی اونروز ک ببینی من چی کشیدم از دست طبقع بالایی. و ابنکه .... بگذریم ب هرحال موصوعی ک من مطرح کردم اصلا ربطی ب تایپبک قبلم نداش

چی بگم والا  ازشما ی تاپیک یادمه ک بخاطر دوییدن بچه طبقع بالاتون فحش های بد میدادین هرکس ی نو ...

این الان دقیقا ب این موصوع ک من مطرح کردم چ ربطی داشت؟؟

بقول خودتون چی بگم والا هر کی یه کمبود و عقده ای داره دبگ

خب خودم میدونم نیازی ب اسکرین نبود. دوما من منظورم خانوما و روابط خانوادگیسون بود چون چند روزه هر چی ...

من جات بودم بدتر بودم ولی حق نداری مردم رو فحش بدی تو ام جای بقیه نیستی ببینی چطور با دخالت های مادر شوهر و خواهر شور زندگی میکنه ببین تازه عروس تو بخاطر چهارتا بپر بپر مردم نفرین میکنی حق نداری درمورد بقیه نظر بود منم مستاجر و صاحب خونه بالا سرم بود ۷ نوه داشت بچهاش  کار میکردن این نوه نگه میداشت خداشاهده خداشاهده شب روزم راه کرده بودن میپذیرن رو سقف که پنجره می لرزید پارکینگ هم بازی میکردن ما جنوبی بودیم و طبقه اول تو تو جنوبی پارکینگ پایین خونه اس چ بدبختی کشیدم تو پارکینگ فوتبال بازی کرد صدا زیاد بود که هیچی زد زدگی صدا داد کلید دست شوهرم بود اصلا ی بدبختی نوه اش یکیش ۴ ساله بود لیف انداخته تو سوراخ حموم آب زده بود بالا اما من نمیدونستم الذکر بدم اجاره میبرد بالا الان رفتیم ی خونه جدید خداروشکر آرامش دارم...

من جات بودم بدتر بودم ولی حق نداری مردم رو فحش بدی تو ام جای بقیه نیستی ببینی چطور با دخالت های مادر شوهر و خواهر شور زندگی میکنه ببین تازه عروس تو بخاطر چهارتا بپر بپر مردم نفرین میکنی حق نداری درمورد بقیه نظر بود منم مستاجر و صاحب خونه بالا سرم بود ۷ نوه داشت بچهاش  کار میکردن این نوه نگه میداشت خداشاهده خداشاهده شب روزم راه کرده بودن میپذیرن رو سقف که پنجره می لرزید پارکینگ هم بازی میکردن ما جنوبی بودیم و طبقه اول تو تو جنوبی پارکینگ پایین خونه اس چ بدبختی کشیدم تو پارکینگ فوتبال بازی کرد صدا زیاد بود که هیچی زد زدگی صدا داد کلید دست شوهرم بود اصلا ی بدبختی نوه اش یکیش ۴ ساله بود لیف انداخته تو سوراخ حموم آب زده بود بالا اما من نمیدونستم الذکر بدم اجاره میبرد بالا الان رفتیم ی خونه جدید خداروشکر آرامش دارم...

این الان دقیقا ب این موصوع ک من مطرح کردم چ ربطی داشت؟؟ بقول خودتون چی بگم والا هر کی یه کمبود و عق ...

ب این شما اگ محترمانه و با شخصیت باشید همیشه طرف مقابل احترامتونو داره جملتون ربط داره::

شما اگ محترمانه و با شخصیت باشید همیشه طرف مقابل احترامتونو داره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊