بجه ها دلیلش چیه آیا طبیعیه یا نه؟خیلی میترسم سقطم طبیعی بود و ی ذره بقایا داشتم دکترم گفته بود با پریود دفع میشه ولی خونریزیم خ کمه پونه و پنیرک هم دم کردم خوردم فایده نداشت.چکار کنم
منم سقط کردم و تو دومین پریودم اینجوری بود ولی دکتر نرفتم فقط تو نت زدم نوشته بود بخاطر لخته های باقی مانده در رحمه و اگ ب دفعات تکرار بشه باید دکتر رفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا منم دقیقا مث قیر بود ولی من خیلی بی خیالم اصن دکتر نرفتم...ولی پریود اولم اینجوری نبود دومی اینجوری بود...و خیلی کم بود و روزاش هم کمتر بود دگ نمیدونم خطر داره یا ن
سلام شما پریودیت خوب شد منم پارسال سقط کردم اولین پریودیم خوب بود ولی بعدش هم روزهای پریودی هم مقدارش کم شده هرچی دکترم میرم فایده نداره ۹ماه تواقدامم باردارم نمیشم
منم همین مشکل رو دارم بعد سقط پریودیم خیلی کم شده ،،،😓
سلام عزیزم خواهش میکنم اگه میبینی جواب بده من الان یکماه سقط کردم و الان که پریود شدم دیروز خیلی یه کم خونریزی داشتم و سیاه بود امروز هم خیلی کم داشتم و رنگش روشن بود و حس میکنم دیگه قطع شده میشه بگی برا شما چطوری بود و چی شد ؟؟؟
سلام عزیزم خواهش میکنم اگه میبینی جواب بده من الان یکماه سقط کردم و الان که پریود شدم دیروز خیلی یه ...
سلام عزیزم از من بعد سقط پریودیم حجمش کم شد و ماه های بعد بازم کمتر میشد و حتی رنگش هم تیره بود مخصوصا روزای اول،بعد رفتم دکتر بهش گفتم یه قرص گیاهی بهم داد عالی بود خداروشکر خوردم پریودیم مثه قبل شد