2777
2789
عنوان

نخوابیدن نوزاد ۱ماه و نیمی

533 بازدید | 13 پست

خانما من دهترم تا قبل چله قشنگ میخوابید خودش بیدار نیسد واسه شیر الان از جمعه خواب عمیق نمیره همیشه این موقع خواب بود زیر سینم شیر میخورد میخوابید خودش صبح پا میشد الان اصلا نمیخوابه همینجور چشماش بازه طبیعیه؟ چیکار کنم واقعا خسته کننده اس خیلیم دستاشو تکون میده کلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم. خوابش کمتر میشه دیگه. باهاش بازی کن. شیر بده. من پسرمو قنداق میکنم واسه پریدن دستاش که راحت بخوابه. و روی پام میخوابونم. به نظرم بهترین روش همینه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

بدش ب من نگهش دارم تو بخواب 😍😍😍😍😍

خواهرزاده من تا ۶صبح بیدار میمونه بعد اون میخوابه از شیر تازه گرفتنش دختر شمام طبیعیه عزیزم اما سعی کن باهاش بازی کنی شب خسته بشه بخوابه

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

فداش بشم 

بچه ها خیلی تغییر می کنن 

دخترم دقیقا بعد چهل روز خوابش مرتب شده بود 

ولی بازم می شد شبهایی که بیدار می شد خوشحال و خندان دلش بقل می خواست 

الان باید ۲۰ ساعت بخوابه 

بدش ب من نگهش دارم تو بخواب 😍😍😍😍😍 خواهرزاده من تا ۶صبح بیدار میمونه بعد اون میخوابه از شیر تاز ...

واای بیا قربونت اصلا اعصاب ندارم والا سخته 

واای بیا قربونت اصلا اعصاب ندارم والا سخته 

ای جونم من عشق بچم مخصوصا دست و پاهای کوچولوش وای دلم خواست 😍😍😍😍😍خدا حفظش کنه 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
چیکار کنم حالا واای خدایا خستم

پسر من تا چله نمیخوابید همه میگفتن بعد چله خوب میشه اینقد میگفتن بهم تا کلافه شدم بهشون گفتم اگه خوب نشد میام دم خونه تک تکتون فحش میدم 😅واقعا بعد چله خوب شد ولی نرفتم دم خونه تک تکشون تشکر کنم از روحیه دادنشون

خاک تو سر اونی که برام گزارش زد 😕
قربونت ولی خیلی سخته

اما سختیاشم شیرینه 😉😉😉😉وقتی بزرگ میشه دلت برا همین روزاش تنگ میشه 

اما سختیاشم شیرینه 😉😉😉😉وقتی بزرگ میشه دلت برا همین روزاش تنگ میشه 

من چون قبلش خوابم همه چیس اوکی بود اصلا تحمل ندارم وای وای دیگه نمیارم بچه

من چون قبلش خوابم همه چیس اوکی بود اصلا تحمل ندارم وای وای دیگه نمیارم بچه

ای جونم اولین بچتونه

من هنوز خودم نی نی ندارم اگ کرونا بره ایشالا بعد عید اقدام کنیم