2777
2789

دور و برم خیلی دارم از اینا ولی اهمیت نمیدادم تا اینکه الان فهمیدم دوست پسرمم همینطوریه اخلاقای خوب خیلی داره ولی یه وقتا یه حرف بی منظورم یه طوری میگه که به ادم برمیخوره بهشم گفتم ولی هنوز تغییر نکرده یا مثلا با من مث یه پسر شوخی میکنه حرفایی میزنه که مثلا انگار داره با دوست صمیمیش میزنه ینی نمیدونه چیجوری باید با یه دختر رفتار کنه زبونش خیلی نیش داره مثلا یه حرف و به شوخی میگه ولی قشنگ میسوزی بهشم گفتم میگه تو همه چی بهت برمیخوره بیخودی چه کنم؟

🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یکی شو داریم تو خونه خداشکر از امشب ارامبخش بهش میدن دیگه صداشو نمیشنویم اگه تو خونه ات زندگی نم ...

یعنی پشت سر منم اینجوری میگن😧😧😧😧😧

خدایا به دلمون آرامش بده😊
من از آون ادمهام که رکم یا به قول شما زبونشون نیش داره . ما نمیتونیم چاپلوسی کنیم و رک میگیم خوبیش ا ...

نه ببین من خودمم خیلی رکم ولی با طعنه و کنایه نمیزنم این طعنه میزنه با کنایه و تیکه حرف میزنه این نیش زدنه وگرنه منو همو به رک بودنم میشناسم 

🙂