2777
2789
عنوان

کوتاه کردن موها

156 بازدید | 19 پست

سلام.خانوما شما بیشترین حدی که موهاتون رو کوتاه کردین تا به حال چقدر بوده؟
و یه سوال دیگه اینکه اگر متاهلین شوهراتون ناراحت شدن؟من شوهرم با شوخی میگه که ناراحت میشم...ولی ممکنه واقعا ناراحت بشه؟-البته منم گفتم میخام خیلی موهام رو کوتاه کنم ها :) -

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن آرایشگره

موهامو همیشه خودش کوتاه میکنه

کارش فوق العاده س

آخرین بار موهامو پسرونه زد خودم ناراحت شدم اما هر کی دیدخوشش اومد🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از این مدل پسرونه ها که دورشو ماشین میزنن و روشو کوتاه میکنن  همسر من دوس داره  منتها بع ...

عه...پس ممکنه بدش هم نیاد؟
راستش منم توی همون سبک دلم میخواست البته ماشین کردن دورش توی ذهنم نبود. نه ولی به اون کوتاهی دیگه...
چه مدلی قشنگه میشه کمک کنی؟مثلا اسم خاصی دارن مدل های قشنگ-من بلد نیستم فقط دلم میخاد  

پسرونه دورش کوتاه وسطش بلندنه دوست داره

پس ممکنه بدش هم نیاد؟  
چه مدلی هست قشنگ...اسم نمیدونی؟
من نمیدونم باید برم چی بگم....کلا همیشه میرم میگم هرطور خودتون صلاح میدونین  

عه...پس ممکنه بدش هم نیاد؟ راستش منم توی همون سبک دلم میخواست البته ماشین کردن دورش توی ذهنم نبود. ن ...

اسم مدلش فشن یا کوتاه سه سانتی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شوهرمن آرایشگره موهامو همیشه خودش کوتاه میکنه کارش فوق العاده س آخرین بار موهامو پسرونه زد خودم ن ...

یبار خوبه کوتاه کنی...من انقدر دلم میخاد
مامانم قبلا نمیذاشت....الان هم شوهرم میگم ناراحت میشه  

شوخرم میگه دوس ندارم موهاتو کوتاه کنی

من دکلره کردم و رنگ موهام داغون شد شدید اونموقع نرم کننده هم نمیزدم دگ مجبور شدم رفتم ژورنالی کوتاه کردم  بعد یکم از موهام دکلره داشت میخاستم بره باز کوتاه کردم اما یکم دگ از دکلرم مونده اما موهام خراب نشده

پس ممکنه بدش هم نیاد؟     چه مدلی هست قشنگ...اسم نمیدونی؟ من نمیدونم باید برم چی بگم....کل ...

اسمشونمیدونم بعضی اقایون دوست ندارن واسه من الان دوباره موهاموکوتاه کردم کل موهام میادسمت چپ بغل موهای سمت راستم کوتاه تره پشت موهامم کوتاهه 

عه...پس ممکنه بدش هم نیاد؟ راستش منم توی همون سبک دلم میخواست البته ماشین کردن دورش توی ذهنم نبود. ن ...

عزیزم تو اینستا یه پیج هست به اسم haircut_ by_ mastaneh

مدلهای کوتاهبش قشنگه می تونی یه نگاه بنداز ، به همسرت هم نشون بده ببین چی میگه 

یبار خوبه کوتاه کنی...من انقدر دلم میخاد مامانم قبلا نمیذاشت....الان هم شوهرم میگم ناراحت میشه   ...

چقدر واسه رشد موها خوبه

انگار موهام زنده شدن

مخ شوهرت رو بزن باسیاست کارت رو کن