2777
2789
عنوان

بعد از جدایی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدازندگیاتون رو بهم نزنید بخدا بامحبت زندگیتون ازاین رو به اون رو میشه

بخداهمسرمن توی خانواده ای بزرگ شده که مردهاشون دیکتاتورن وبه زن زورمیگن وهرکاری بخوان میکنن من هم توی نامزدیم دیدم شوهرم مثل پدروبرادرشه ودیکتاتوره و اصلا به حرفم گوش نمیده و یکسال نامزدیم خیلی بد گذشت ولی بخدا بهش بی احترامی نکردم هرچقدر بهم  پرخاشگری میکرد من محبت میکردم و خلاصه اخلاقش خیلی تند بود وزورگو ولی بعداز ۴سال ازدواج شوهرم الان جونشومیده برام بقدری وابسته ی منه که اگه خونه نباشم زنگ میزنه دلتنگتم همیشه میگه من آرامشم رو مدیونتم.......پیش همه عشقم صدام میکنه و یعنی کلا بگم که همسرم آدمی بود که میگفت به زن نبایدرو داد و الان عین پروانه دورم می چرخه اینم بگم شوهرم خیلی عصبی بود الان خیلی آروم شده انقدآروم که یادم نمیاد عصبانیتش چجوری بود

توروخدازندگیاتون رو بهم نزنید بخدا بامحبت زندگیتون ازاین رو به اون رو میشه بخداهمسرمن توی خانواده ا ...

خوش به حالت عزیزم ایشالا خوشبخت بشی 

مشکل من وابستگی بیش از اندازه به خانوادشه سر اونا زندگیشو داغون میکنه 

الانم میگه خسته شدم