2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم ممنونم صدام کردی حتما یکیش انجام میدم حتمااا🌹🌹🌹

خواهش می کنم دوستم 

خودتون هم اگه ایده ای دارید بگید 

خدا عزیزتون رو رحمت کنه انشاءالله 🙏🙏🙏

خواهش می کنم دوستم  خودتون هم اگه ایده ای دارید بگید  خدا عزیزتون رو رحمت کنه انشاءالله ...

🌹❤️🌸🌸🌸یک دنیا تشکر خدا عزیز شما هم رحمت کنه❤️ایده اینکه ب کسایی ک کارتون خواب هستن و تو خیابون میتونیم یک پرس غذا بخریم و خوشحال شه 

🌹❤️🌸🌸🌸یک دنیا تشکر خدا عزیز شما هم رحمت کنه❤️ایده اینکه ب کسایی ک کارتون خواب هستن و تو خیابون م ...

آره، خیلی فکرِ خوبیه، اون بنده خداها همینکه غذای گرمی برای خوردن پیدا کنن خدارو شکر می کنن دیگه به فکر ویروس نیستن، ولی می تونیم بهشون اطمینان بدیم که غذا سالمه و با خیال راحت بخورن 

آره، خیلی فکرِ خوبیه، اون بنده خداها همینکه غذای گرمی برای خوردن پیدا کنن خدارو شکر می کنن دیگه به ف ...

درسته ویروس ممکنه منتقل بشه ک اینطوری😔😔خطرناکه براشون چون غذا از بیرونه از کجا معلوم ک خدایی نکرده انتقال پیدا نکنه 😭

درسته ویروس ممکنه منتقل بشه ک اینطوری😔😔خطرناکه براشون چون غذا از بیرونه از کجا معلوم ک خدایی نکرده ...

می تونیم یکی دو پرس غذای ساده از خونه ببریم 

یا یه بسته شامل سه تا تخم مرغ آب‌پز و یه گوجه و خیارشور و دوتا نون لواش 

می تونیم یکی دو پرس غذای ساده از خونه ببریم  یا یه بسته شامل سه تا تخم مرغ آب‌پز و یه گوجه و خ ...

اگر خودمون هم داشته باشیم چی 😔چون تا دو هفته نهفته هست این ویروس من خیلی حساسم ک کسی ازم صدمه نبینه به نظرم میتونیم ب محک ک برای بچه های سرطانی کار انجام میده پول واریز کنیم 

سلام ممنون عزیزم

من هر روز به نیت شادی روح همسرم برای پرنده ها غذا و آب میذارم، ختم قرآن هم براش برداشتم، تعدادی دستکش و ماسک هم بین مردهای خانواده که مجبورن از خونه خارج بشن پخش کردم، انشالله بقیه پیشنهادها رو هم عملی میکنم

خدا هم روح عزیزانمون رو در آرامش قرار بده و هم به دل ما صبر بده😔

@ننننل   @کهکشان000   @1111دلشکسته   @monakai   @میمونمت   ...

عزیزم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩ چه ابتکار زیبایی 🌺🌺🌺 ممنونم 😘💖

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام