2777
2789

دوستان عزیزم سلام 
چند روز دیگه روز پدر هست.
اکثرِ شما و از جمله خودم، پدرِ عزیزمون به سفرِ آخرت رفته و تعدادی هم همسر یا برادرتون.
الان که داریم به روز پدر نزدیک میشیم حالِ دلمون خوب نیست و دلتنگِ روزهای پدرِ سال‌های قبل هستیم، زمانیکه عزیزانمون رو می بوسیدیم و در آغوش می گرفتیم و با شادی تبریک می گفتیم و هدیه روزِ پدرشون رو می‌دادیم.
سال‌های پیش، این موقع ها در فکر این بودیم که برای عزیزانمون چه هدیه ای تهیه کنیم که به دردشون بخوره و خوشحالشون کنه.

🌺🍃دوستای گلم ما عزیزانمون رو از دست ندادیم، اونها رو هنوز داریم، فقط نمی بینمشون و جسمِ مادیشون رو لمس نمی کنیم، ولی هستن و خیلی زنده تر و آگاه تر از قبل هم هستن. فقط برای مدتِ کوتاهی بینِ ما جدایی افتاده. 🍃🌺

♦️پس چرا امسال هم مثل سال‌های قبل به فکر هدیه روز پدر براشون نباشیم؟
♦️چرا در روز پدر افسرده و دلمرده بیاییم تاپیکهای دیگران رو در مورد روز پدر بخونیم و حسرت بکشیم و گریه و زاری کنیم؟
♦️چرا امسال هم هدیه ای برای عزیزانمون تهیه نکنیم که هم به دردشون بخوره هم خوشحالشون کنه؟
♦️چرا به جای گریه و زاری و رنجوندنِ روحِ عزیزانمون، با هدیه ای مناسب، شادشون نکنیم و انرژی مثبت و نور و رحمت براشون نفرستیم؟
💎💎
این کارِ ما چند فایده داره :
🏵️ اول از همه رضای خداوند
🏵️ انجام کارِ خیر و رسوندنِ خیر و خوبی به دیگران
🏵️شادی عزیزانِ سفر کردمون و فرستادنِ رحمت و برکت و نور، به روحشون
🏵️آرامش درونی خودمون
🏵️ وخیلی آثارِ مثبتِ دیگه که ممکنه به فکرمون نرسه ولی خوبی هیچوقت گُم نمیشه 

حالا انتخابِ هدیه با خودِ شما، ولی من چندتا پیشنهاد دارم البته پیشنهاداتم بیشتر از اینها بود ولی با توجه به شرایطِ موجود و شیوعِ ویروس، مواردی رو ذکر می کنم که در شرایط کنونی بشه انجام داد) 

❤️ریختنِ دانه و باقیمانده نان و غذا برای پرنده ها
❤️دادنِ ضایعات مرغ و ماهی و گوشت برای سگ و گربه (به جای سطل آشغال)
❤️کاشتن یک نهال
❤️خریداری و یا نگهدار از گل و گیاه و آبیاری و رسیدگی به آنها
❤️اهدای ماسک یا  ژل دست یا ویتامین ، به رفته گر محل
❤️اهدای پیراهن یا جوراب و یا شال و کلاه یا دستکش به رفته گر محل یا باغبان و نگهبانِ پارک محل
❤️اهدای کمک نقدی یا کالا به خانه سالمندان و مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست و معلولان ( ترجیحا کمکِ نقدی وَلو به هر مقدار که باشد، به دلیل اینکه ممکنه به خاطر ویروس جدید، اقلامِ مصرفی را قبول نکنن)
❤️در نظر گرفتنِ یک ساعتِ خاص از روز، برای بازی کردن و نقاشی کردن و شعر خواندن ویا هر فعالیت دیگری که کودکانمان یا خواهر و برادر کوچکمان به آن علاقه مند است، برای شاد کردنِ دلِ إنها و هدیه کردنِ این شادی و برکاتِ آن به روحِ عزیزِ سفرکردمون.
❤️پرداخت وجهی نقد به اندازه دو، سه  پُرس آش یا حلیم ( یا هرچند پرس که در توانمان هست) به آش فروشی و حلیم فروشی نزدیک محل زندگیمون جهت اهدای رایگان آش و حلیم به مراجعه کنندگان نیازمند.
❤️مراجعه به سوپرمارکت محل و تسویه حسابِ نیازمندان بدهکار به سوپر مارکت (در حد توان) 
❤️ قرائت دعا، قرآن، نماز و یا ذکر و صلوات و هدیه کردنِ نور و برکت اونها به عزیزانمون

❤️❤️❤️❤️ شما هم پیشنهادِ جدید بدین❤️❤️❤️❤️

از الان تا هفته دیگه یعنی18 اسفند، دقیقا یک هفته فرصت داریم،
لطفا این تاپیک رو ذخیره کنید و از هدیه ای که برای روز پدر در نظر گرفتین عکس تهیه کنید تا با هم اینجا به اشتراک بزاریم و از هم ایده و انرژی بگیریم. 
🌺🍃(نگرانِ ریا و اینجور مسائل نباشید، اینجا مجازیه و کسی مارو نمیشناسه و هدف و نیتِ ما هم چیزِ دیگه ای هست)🌺🍃 
نور و برکت و رحمتِ هدیمون رو هم به روحِ عزیزِ سفر کرده خودمون و هم به روحِ عزیزِ سفرکرده تمامِ اعضای تاپیک هدیه کنیم.
اینطوری کلی هدیه معنوی برای هرکدوم از عزیزانمون فرستاده میشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.