2777
2789
عنوان

کسی بوده لپ های نوزادش اینطوری بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 83 پست
پس امشب همون ان ان و میزنم ببینم چی میشه

اگه خوب شد  یه دعایی بکن واسم ازاین همه گرفتاری خلاص شم🙏🙏

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
اسی الان یادم اومد دخترم منم همینطوری بود دکتر کرم ساختنی بهش داد خیلی خوب بود الان عکسش میذارم ولی ...

ی دکترم بهم گفت اگر خوب نشد بیا پماد ترکیبی بدم ،میشه عکسش بفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دختر منم از دو هفته بعد از تولدش تا ۳ماهگیش اینجوری شد

هرچیزی رو که فکر کنی امتحان کردیم 

به هر دکتری بگی سر زدیم چه کرمای گرونی خریدیم که اصلا بهش نساخت و خوبش نکرد آخرش بردیمش متخصص پوست کودکان تو شیراز 

با یه نسخه خوبش کرد 

گفت به این میگن اگزمای سرشتی 

تا وقتی شیر خودتو میخوره همینجوریه با یه سری چیزا مثه بادومجون و تخم و مرغ و انواع لبنیات حساسیت داره

بالش پر و پشم شیشه زیر سرش نذار در آخر هم شامپو و صابون مخصوص و و یه پماد بزرگ و خارجی و یه پماد دست ساز داد 

بخدا وقتی استفاده کردم صبحش خیلی بهتر شده بود 

اونقدر صورتش قرمز و زبر بود که از ناراحتی گریه میکردم خدا فقط خیر بده به دکتره تا همیشه دعاش میکنم

دقیقا دختر منم از ۲ هفته بعد تولدش اینجوری شده تا الان،بعضی روزا انقدر قرمز میشه انگار اب جوش ریختن،ی دکتر بردم گفت حساسیت پوستی و ممکن تا یکسالگیش باشه ،لطف میکنی اگر عکس کرم و برام بفرستی،والا من لبنیات و حذف کردم ولی تخم مرغ و بادمجون و نه ،بالشتش باید پنبه باشه؟؟ نمیدونم جنس بالشتش چیه ،یکی از بچه ها دیروز بهم گفت پماد ان ان بزن ،یعنی صبح بیدار شدم تعجب کردم انقدر ک کم شده بودن خدا خیرش بده ،ی پماد خارجی هم دکتر داده بیودرما اونم بعدش زدم خ بهتر شده،شما هم اگر لطف کنی عکس داروهای دخترت بفرستی ممنون میشم،ارزوم صبح بیدار شدم پوستش خوب شده باشه،پوست دختر شما کی خوب شد؟