2777
2789
عنوان

مقاله نویسی

810 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم میخوام تحقیق و پژوهش توی رشته حقوق شروع کنم و مقاله بنویسم دانشجوی کارشناسی هستم لطفا اگه اطلاعات و تجربه ای دارید کمکم کنید ممنون میشم 

سلام قربونت خوبم شما خوبی ؟ من ترم اولم این ترم قرار بود برم ترم دوم این ویروس اومد دانشگاه تعطیل کردن ، به استادام میگم میگن خیلی زوده بذار ارشد ولی دوس دارم شروع کنم یه مقاله درست حسابی بنویسم که بعدا بدم بخونن راغب بشن اسمشون بیارم توش به عنوان استاد راهنما که اعتبار پیدا کنه رزومه بشه برای ارشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا کتاب روش تحقیق و کتاب البته واضح و مبرهن است رو بهم پیشنهاد دادن تو سایت دیگه که روش اصولی یاد میده فقط نمیدونم چطوری موضوع انتخاب کنم از کجا منبع خوب پیدا کنم و بنویسم تکراری نباشه چیز جدید و خوبی باشه

دوتا کتاب روش تحقیق و کتاب البته واضح و مبرهن است رو بهم پیشنهاد دادن تو سایت دیگه که روش اصولی یاد ...

جسارتاً من حرف استادتون تکرار میکنم

چیزی که الان برای شمادر وهله اول اهمیت هست، اینه که بخونید تا جایی که میتونید بخونید

مقاله برای ارشد و دکتری هست یا اگه استثنائآ کارشناسی اونهم ترمهای آخر

تو الان چقدر از کتابهای رفرنس حقوق را خوندی؟

کتابهای دکتر کاتوزیان؟ دکتر موسی زاده؟ دکتر هاشمی؟

و اینکه من زبانم افتضاحه منفی صفر ، و خیلی از منابع حقوق به زبان  انگلیسی و فرانسوی هست یعنی یه جورایی اعتبار مقاله رو بالا میبره استفاده از منابع خارجی نمیدونم چیکار کنم

جسارتاً من حرف استادتون تکرار میکنم چیزی که الان برای شمادر وهله اول اهمیت هست، اینه که بخونید تا ج ...

نمیخوام همین ترم بنویسم میخوام اصلا اصول درست مقاله نویسی یاد بگیرم ترمای ۵ و ۶ شروع کنم بنویسم 

جسارتاً من حرف استادتون تکرار میکنم چیزی که الان برای شمادر وهله اول اهمیت هست، اینه که بخونید تا ج ...

راستش همین کتابای ترم اول خوندم مدنی و تجارت و جزا و ... 

و اینکه من زبانم افتضاحه منفی صفر ، و خیلی از منابع حقوق به زبان  انگلیسی و فرانسوی هست یعنی یه ...

عزیز دلم شما باید انگلیسی و فرانست تقویت کنی خوب

فعلا فقط بخو و خودت تقویت ن، همین زبان و هم منابع رشته خودت را

الانم بخوام شروع کنم راحت دو سه سال طول میکشه تا تمومش کنم چون کم کم باید پیش برم کمک بگیرم ویرایش ب ...

عزیز دلم شما تا منابع نخونی و نشناسی که نمیتونی بنویسی

باید کتاب خونده باشی تا بتونی حرف جدید بزنی

در ثانی مثاله ای که دو سه سال طول کشیده باشه نوشتنش که ارزشی نداره چون دیگه زمانش گذشته و اون حرف حتما زده شده

عزیز دلم شما باید انگلیسی و فرانست تقویت کنی خوب فعلا فقط بخو و خودت تقویت ن، همین زبان و هم منابع ...

چطوری ؟ اصلا علاقه ندارم به زبان،  بنظرتون فلش کارت های G5 خوبه؟