2777
2789
عنوان

کیک پزاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خانومه گفت بد میشه ک

من خودم کیک میپزم، معمولا خامه اضافه که میارم میذارم تو فریزر، اما دیگه مثل اولش فرم نمیگیره و سفت نمیشه،،، تو قنادیا، احتمالا چیزای دیگه بهش اضافه میکنن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
این خانومه گفت بد میشه ک

میگه اگه بزاریش فریزر یخ میبنده بعد ک درش بیاری شل میشه ک دوباره باید بزنیش یه دور به همزن تا بشه استفاده کرد

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
با پودر اماده ام پختید تا الان؟

نه اصلا،، خودم همه چیشو آماده میکنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تو یخچال نمیشه نگهش دارم؟

ن میگه بزاره تو فریزر هر وقت خواست کیک درست کنه درش بیاره باز ک شد یخش از هم زن استفاده کنه  تا دوباره مثه قبلش فرم بگیره استفاده کنه

حالا چرا نی نی سایت رو میگی بگو تو گروه ازم پرسیدن یا یه چیز دیگه😕

الان رفتم همینو گفتم تا جواب داد

بهش بگو دستت مرسی 

خواهش میکنم😘  همزن داری؟ اگه اره ک مشکلی نیس بزار باشه هر وقت  تونستی درست کن

من از قنادی میگیم اولش ابکیه میذاری فریز یخ میزنه هر وقت خاستم استفاده کنم با هم زن میزنم سفت وعالی میشه باور کن یه بار مهمون داشتم فک کردم حاضریه کیکم

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
اگ فرم داشته باشه بزارم فریزر خراب میشه؟

نه ولی وقتی بیاری بیرون آب شده باید دوباره با همزن بزنیش تا فرم بگیره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲