2777
2789

دختر من ۲۳ ماهشه خیلی تخیله گاهی با یه موجود تخیلی حرف میزنه یا یبار شب بهم میگفت مامان دست بزن خانومه داره میرقصه😂😂😨 منم داشتم میمردم از ترس

یا میره از یه جایی چیزی میاره دو دستی میاره میگه مامان ببین نی نی یه بیا بگیرش یا میزاره زمین 

با وسایل تخیلی آشپزی میکنه میگه غذا میپزم میاره میده به من میگه بخور😂😂😂 کلا با این سن کمش خیلی تخیلاتش قویه

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من فقط با دوست خیالیش اسمش فرهاده حرف میزنه 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
خداحفظش کنه متاسفانه نینی ندارم از خاطره های جذاب داشته باشم بگم

عزیزم انشالله یکی بیاری کلی از این خاطره های جذاب با هم داشته باشین❤ من شوهرم میگه بچه ها حتما یه چیزایی میبینن ولی من میگم تخیلاتش قویه

دختر منم تازگیا اینطوری شده 

چند روز پیش داشتم شلوارشو میپوشیدم یهو گفت مامانی بگو منو نگاه نکنه😨😨😨

من اصن مردم از ترس 

گفتم کی؟

گفت این دختره دیگه اینجا نشسته😥😥

من دیگه داشتم سکته میکردم😑😑

بعد که یواشکی تو اتاقش بود میرفتم میدیم داره مثلا با دوستش حرف میزنه😅😅😅

ولی  بار اول ترسناک بود😁😅

دختر من از كوچيكي تو رويا بود الان ٨سالشه لباساي منو ميپوشه براي آدماي خيالي كنسرت اجرا ميكنه😄

وای دختر منم تو خیالاته همش گاهی میترسونه ادمو😂

دختر منم تازگیا اینطوری شده  چند روز پیش داشتم شلوارشو میپوشیدم یهو گفت مامانی بگو منو نگاه نک ...

وای آره منم گاهی تنهاییم اینطوری میکنه میترسم😂😨

بچه های من خیال پرداز نیستن ولی کلی کارای خنده دار دارن:🤭🤭🤭

۱. پسرم ۳ سالشه اسم یکی از لامپهای خونمون و گذاشته محمدحسن(اسم باباشع). مثلا میگه میخوام محمدحسن و روشن یا خاموش کنم🤣🤣🤣🤣

۲. همین پسر ۳ سالم وقتی میخواد بخوابه باید با آرنجم بخوابه دستش و میزاره روی آرنج من تا خوابش بیاد حق تکون خوردنم ندارم🤣🤣🤣🤣

۳. واس همه کاراش اجازه میگیره. مثلا هر شب وقت خواب به من میگه: میشه چشمام و ببندم بخوابم؟ حتما باید جوابش و بدم وگرنه نمیخوابه🤭🤭🤭🤭

دختر ۷ ساله امم خیلی دختر منطقی ای بود از بچگی. از کارهای خنده دارش این بود که شب اگه مهمون داشتیم میرفت بالش و پتوش و میاورد میگفت الان دیگه وقت خوابمونه ما میخواییم بخوابیم. 😖😖😖

دقیقا همون لحظه که نیاز داری با یکی حرف بزنی تا چشم کار میکنه کسی نیست ..❤❤❤❤❤❤❤
بچه های من خیال پرداز نیستن ولی کلی کارای خنده دار دارن:🤭🤭🤭 ۱. پسرم ۳ سالشه اسم یکی از لامپهای خ ...

وای فقط کار دخترت کلی خندیدم😂😂😂 خدا حفظشون کنه