2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم تو خونه

677 بازدید | 56 پست

خدا خسته شدم . با دو تا بچه دلم پوکید . اخه این چه بلایی بود سر مردم اومد . خدایا. خوب بود الان همش تو خیابون  و خرید و گردش باشیم . فکر نکنید پولدارم هاولی دیدن مغاره ها و اینا هم دل ادم رو باز می کنه . عید هم که ندارین مسافرت هم نمیشه. خدایا دو ماه چیکار کنیم

یعنی نباید بیرون بریم اصلا؟؟؟ بیابون هم نریم ؟؟؟ بابا دلمون پوکید به خدا یه هفته اس رنگ افتاب رو ندیدم😭😭😭😭😭

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین نداری مثل ما روزی یه بار برو خیابون فقط پیاده نشو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من حالا این چند روز تو خونه موندم اینقدر خوب کارای عقب افتادمو انجام دادم 

کلی کارای طراحیم عقب افتاده بود 

تصمیم گرفتم از این به بعد هر موقع کارام عقب موند خودمو قرنطینه کنم😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

میدونی بدیش چیه؟ اینکه افتاده وسط عید

تنها هیجان و خوشی مونده تو ایران همینه که اینم کرونا ازمون گرفت

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

خانوما شما هم شنیدین میگن احتمالا تا خرداد این ویروس لعنتی هست؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

ولی  کرونا ی چیز دیگه هم به من یاد داد هر سال دم عید که میشد بعضی هامون میگفتیم اه بابا کیی حس و حال عید رو دارهه اه بابا عید چیه اه من از مهمون رفتن و مسافرت رفتن عید خوشم نمیاد امسال یاد گرفتم کهه من عید رو چقد دوست داشتمممم چقد از سال بعد قول میدم فقط بگم‌من عیدو خیلی دوست دارم و کلی انرژی داشته باشم برا سال جدید

❤Che khobe ke daramet
خونه نزدیکان که اونام فقط خونن میشه رفت که خونه مامان اینا مادر شوهر  خواهر برادرا

من خونه ی مامانمم نمیرم

چون بابام سرکارش با آدمای زیادی سروکار داره😭

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏