سلام بچه ها این اتفاق چه ما ناراحت بشیم چه نشیم چه بهش فک کنیم چه نگنیم میوفته تنها راهی که میتونید شکستش بدید اینه که دستاتونو بشورید مدام و غذا هاتونو در باز جایی نزاری با کسی دست ندید و بیشتر از یک متر نزدیک کسی نشید تمام فوقش دور از جون همه میمیریم اصلا شما میدونستیت اون دنیا چه قد بهتر از این دنیاست من اینو نمیگم که خودتونو بندازید تو دل کرونا تا بمیرید فقط از مرگ نترسید مثبت باشید بابا فک میکنید چند نفر تو این دنیا هست که زندگیشو دوس داره خیلی کم و فک میکنید چند نفر میدونن که اون دنیا خیلی بهتر از این دنیاس خیلی خوبش اینه که اون دنیا انقد اتفاق های بد نیست ظلم نیست ستم نیست مریضی نیست خیلی چیزای بدی که این دنیا هست اونجا نیست مثبت باشید خدا نکنه کسی دچار این بیماری بشه ولی اگر کسی هم دچار بشه بدونید خدا خیلی دوسش داره که دعوتش کرده زودتر بره پیشش تمام
در دنیایی که روزی روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار
ما که بچه داریم اول نگران بچه هامونیم خوب بعد نگران خودمون اگه خدای نکرده ی اتفاقی بیفته بچه هامون میخوان چکار کنن درسته این دنیا سختی داره ولی همه باید امید داشته باشیم و برا ی زنده بودن تلاش کنیم
اصلا شما میدونید اگر ادمای خوب زود برن پیش خدا شاید دنیا برای کسایی که میمونن مقله بچه هامون چه قد ج ...
عزیزم مثلا بچه های ده ماهه من تا چند سالگی و با چه کیفیتی و توسط کی بزرگ میشن تا وارد یه دنیای گل و گلستان بشن ؟ من اصلا شماتت نمیکنم برا تاپیکی که زدی اصلا حق با شماست مطالبی که گفتی خیلی خوبه و لی یه حسرته برا اونایی که بچه دارن
واسه زاییده شدنم بی نقش بودم واسه مردنم هم بی نقشم
ولی امروز مطمئن شدم هیچ وقت نمیخوام نقشی تو زاییدن یه موجود بی گناه ب این جهانو داشته باشم....
ب قول اون جمله هه تو اینستا انقدری بچمو دوس دارم که به دنیاش نمیارم
حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی! فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت هولشون بده اون وَر! حالت بهتر شد؟ حله!