2777
2789

اصلا شما میدونید اگر ادمای خوب زود برن پیش خدا شاید دنیا برای کسایی که میمونن مقله بچه هامون چه قد جای بهتری میشه 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلی گفتم . یه سریا هستن تو انجمن میگن چرا به بقیه استرس میدید . اخبار کرونا رو منتشر نکنید . کرون ...

امید وارم که شرش هرچه زودتر کم بشه 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
اگه بچه داشتی درک میکردی .درد ما از چیه 😔

منم میگم کاش بدنیاشون نمیاوردم که سختی بکشن یا خدایی نکرده مریضیشونا ببینم.خودم به جهنم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

ما که بچه داریم اول نگران بچه هامونیم خوب بعد نگران خودمون اگه خدای نکرده ی اتفاقی بیفته بچه هامون‌ میخوان چکار کنن درسته این دنیا سختی داره ولی همه باید امید داشته باشیم و برا ی زنده بودن تلاش کنیم 

نه کلی گفتم . یه سریا هستن تو انجمن میگن چرا به بقیه استرس میدید . اخبار کرونا رو منتشر نکنید . کرون ...

خب عزیزم پخش کردن شایعات سودی برای مردم نداره ولی اگر راه کار مقابلرو بگید شاید خیلی برای مردم و رحیشون بهتر میشه 

ما که بچه داریم اول نگران بچه هامونیم خوب بعد نگران خودمون اگه خدای نکرده ی اتفاقی بیفته بچه هامون‌ ...

دقیقا منم دادم میگم اوول امید داشته باشید ولی انقد زود خودتونو نبازید 

اصلا شما میدونید اگر ادمای خوب زود برن پیش خدا شاید دنیا برای کسایی که میمونن مقله بچه هامون چه قد ج ...

عزیزم مثلا بچه های ده ماهه من تا چند سالگی و با چه کیفیتی و توسط کی بزرگ میشن تا وارد یه دنیای گل و گلستان بشن ؟ من اصلا شماتت نمیکنم برا تاپیکی که زدی اصلا حق با شماست مطالبی که گفتی خیلی خوبه و لی یه حسرته برا اونایی که بچه دارن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
اصلا شما میدونید اگر ادمای خوب زود برن پیش خدا شاید دنیا برای کسایی که میمونن مقله بچه هامون چه قد ج ...

چی داری میگی؟ خوبها برن بدها بمونن دنیا جای بهتری میشه واسه بچه ها؟

😐😐😐😐😐

واسه زاییده شدنم بی نقش بودم واسه مردنم هم بی نقشم 

ولی امروز مطمئن شدم هیچ وقت نمیخوام نقشی تو زاییدن یه موجود بی گناه ب این جهانو داشته باشم....

ب قول اون جمله هه تو اینستا انقدری بچمو دوس دارم که به دنیاش نمیارم

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!