2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اگر بگم من ده دیقه پیش آرزوی مرگ کردم میان فحشم میدن

واقعا زندگی سخت و ملالت آواریو پشت سر گذاشتم خدا أگاهه از زندگیم 

خسته ام با همه وجودم طالب مرگم...

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!   
بچه نداری که اینو راحت میگی

ن عزبزم من دعا کردم که کسی نگیره ولی خب ما در برابر خواست خدا نمیتونیم کاری کنیم شاید نبود ما تو این دنیا ب نفع بچمونه 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

من عاشق مرگم اصلا برام یه اتفاق خاص دوست دارم شیرینیه به دات حق پیوستنو بچشم ولی !!! بچه های ده ماهه ام چیییی؟! یبعد دنیا اومدنشون از خدایم خواستم مهلتم تو این دنیا رو بیشتر کنه که بچه هارو بزرگ کنم کی مثل من میتونه بهشون برسه ؟! 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
یعنی منظورتون منم 

نه کلی گفتم . یه سریا هستن تو انجمن میگن چرا به بقیه استرس میدید . اخبار کرونا رو منتشر نکنید . کرونا بی اهمیته .

منظورم اینهاست . گویا خبر ندارن ایران امروز به رتبه 2 تلفات در دنیا بعد از چین رسید