2777
2789

داخل ماشين لباسشويي دستمالهاي گردگيري و دستمال طي وكه وايتكسي بود و دستمالي بود كه جاكفشي رو تميز كرده بودم 

هواسم نبود شلوار كتان و مانتو بافتمو انداختم تو ماشين و روشن كردم 

آخرايه شستشو فهميدم جداشون كردم و هر كدوم رو جدا انداختم 

اما احساس ميكنم لباسام كثيفن و باشستن هيچوقت تميز نميشن چكار كنم !؟ 😓😓😓

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیکه ها و اینا رو ننداز تو ماشین و همین طور لباس زیر 

یبار دیگه بنداز ماشین تمیز میشه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
کمی اب وایتکس رقیق بریز و بذار یه ربع بشوره یا اینکه با اب ۶۰ تا ۹۰ درجه تنظیم کن لباسشویی رو بعد ب ...

مانتو بافت و شلوار كتون مشكيه 

نميشه اب داغ و وايتكس استفاده كنم

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
يه دور ديگه شستم و قصد دارم دوباره بشورم اما احساس ميكنم با شستن تميز نميشه!  بنظرتون تميز ميش ...

😐اقا شماخودویروس بزاری زیرمیکروسکوپ ل

بینی ابدجوش بربزی روش یکم بگذره میلینی ساختارش بهم ریخته ازبین رفته یباردیگ لباسات بشوری حل، بعدم ویروس روی لباس انوقدری ک سطکحومیمونه نمیمونه ، ازبین میره، من خودم از سرکارمیام دستام میشورم لباسام عوض میکنم دوساعت میزارم توهوای ازاد، بمونه دستاموبعدعوض کردن لباس مجددمیشورم وخشک میکنم تمام