2777
2789

من مجردم ولی تو عروسی دوست صمیمیم برادر داماد رو مخم بود

شدیدا جوگیر بود و احساس باحالی میکرد و اخراش انقدر تو نوشیدن افراط کرد که رو کفش  داماد ببخشید بالا اورد🙈🙈

من مونده بودم چرا کسی چیزی نگفت . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو سر من دو هزاری میریزن رو سر خواهر شوهرم ۵۰ هزاری 

به مادرم بی محلی میکنن

همسرم دائم میگه بخند

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

رو مخم نبود،غصه اش رو هم نخوردم اما ۱۴ کیلو از کیک عروسی رو دزد برد😅

دزده با دخترش تو مردونه اومده بود با دوربینای تالار پیداش کردن. چقدرم رقصیده بودن و شاباش گرفته بودن😆😆

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

ناخن هام شاین درشت بود گیر میکرد به لباسم

لنزم رو مخم بود

تاج و بد زد رو سرم انگار رفته بود تو پوست سرم

تو حنابندون طرف شوهرم یادشون رفته بود گیفتارو بیارن چقدر حرص خوردم 😬😬😬

دیر اومدن جوری که همه مهمونامون رفتن😕

رقصمم رو مخمه میبینم

بعد کلا فیلممون داغونههههههههه

خاک تو سر فیلم بردار

💙کنکوری1400✌🤓