2777
2789
عنوان

قانون جذب

93 بازدید | 12 پست

بچه ها کیا ب قانون جذب اعتقاد دارن چطور میتونم واردش بشمو روم واقعا اثر بزاره خیلی دوس دارم تجربش کنم یعنی به هرچی بخوای میرسی عایا 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
منکه نتیجه ای ندیدم دلیلش چیه

واقعا اعتقاد داری چون میدونم باید اصلا بهش شک نداشته باشی 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو این کانال ویسا رو از اول گوش بده پشیمون نمیشی زندگیم با این کانال عوض شد @parvaresheafkar

خداوکیلی میگی؟؟؟

خداوکیلی میگی؟؟؟

آره عزیزم کانال امیر شریفی هست واقعا حالم خوبه از وقتی رفتم تو کانالش اینقد قشنگ توضیح میده آدم همه شکاش به قانون جذب از بین میره در ضمن حرفاش هیچ مغایرتی با دین و اسلام هم نداره عالیه 

منم دوره امیر شریفی خیلی وقت پیش شرکت کرده بودم عالی بود حتی بااینکه هنوز چندماه اخرو گوش نکردم فایلاشو خوبیش اینه مواظب افکارت هستی ارامش داری و من چیزای کوچیکیم جذب کردم

میشه چندتا صلوات مهمونم کنین