2777
2789
عنوان

خانم ها بیاید تجربیاتتونو در اختیار هم دیگه قرار بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری انجام میشه

تو یه ظرف ادرارتو بریز تو یه ظرف هم وایتکس 

به میزان یکسان از هر کدوم بریز تو ظرف سوم  اگر کف کرد و از زیر همچنان میجوشید بارداری اگر نه نیستی

این مخلوط کردن هم تو محیط و فضای آزاد انجام بده بخاراتش خطرناکه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چطوری انجام میشه

اگر از ریر نمیجوشید و فقط کف کرد باردار نیستی 

اگرم کف نکرد باردار نیستی 

فقط در اون حالت که گفتم بارداری 

البته قطعی نیست.. ولی برای  خیلیا جواب داده

انجام دادی صدام کن و خبرشو بهم بگو 😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
شما تا حالا انجام دادی گلم 

بله 

دخترم الان ۱۰ ماهشه ، ۴ ماه پیش فکر کردم باردارم وحشت کرده بودم حوصله هم نداشتم به شوهرم بگم بی بی چک بگیر 

این تست رو انجام دادم کف‌نکرد باردار نبودم 

ماه پیش به یکی از دوستان سایت گفتم انجام داد باردار بود و کف کرد براش

چند روز باید از پری بگذره انجام بدم 

نمیدونم والا همون نزدیک موعدت بزن

تازه یه چیز جالب دیگه.. اگر روشن شد مخلوط،پسره و اگر تیره شد دختر 

بازم قطعیشو قراره دوستم بهم بگه که انجام داده بود و ماه بعد جنسیت رو میفهمه 

البته در کل اینا قطعی نیست عزیزم

انجام دادم ولی همون اول به جوشی زد و بالاش کف کرد بعد دیگه صاف شد چهار روز مونده به پریم

فکر کنم زود انجام دادی عزیزم ..

کفش جمع بشه اشکال نداره ولی همین که کف کرده مهمه و از زیر میجوشبد؟

اقدام داشتی؟

آره از زیر جوشید وکفی سطحی بالاش جمع شد وزود ازبین رفت 

اهان اگر کفش سطحی‌بوده فکر نکنم باردار باشی 

بازم صبر کن عزیزم

اگر بچه میخوای انشالله مامان بشی و تست اشتباه باشه