2777
2789
۷۸ازکجافهمیدی کوچیکم

یه سال ازم بزرگتری،سیدا زود ازدواج میکنن ،۲ تا ۳ سال بهد بچه دار شو فعلن واست زوده عزیزم ،به خودت برس ؛تاپیکاتو دیدم خب قبلش نوشته ۲۰ سال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سال ازم بزرگتری،سیدا زود ازدواج میکنن ،۲ تا ۳ سال بهد بچه دار شو فعلن واست زوده عزیزم ،به خودت بر ...

شما هم سن منی من ۷۹ هستم 

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
یه سال ازم بزرگتری،سیدا زود ازدواج میکنن ،۲ تا ۳ سال بهد بچه دار شو فعلن واست زوده عزیزم ،به خودت بر ...

چرا سیدا زود ازدواج میکنن ؟ بعد وقتی از بدنت حرارت بیرون بزنه جوری که کسی دستش و روت بذاره بگه داغی یعنی چی ؟

من اصلا بهش اعتقادی ندارم،این که طبع رو رفتار تاثیر داره اصلا به نظرم درست نیست

بیشتر مطالعه کن..کلا اطبای قدیم اول میدیدن طبع فرد چیه براساس طبعشون مداوا میکردند...

❣️❣️❣️❣️❣️❣️حضرت علی علیه السلام میفرمایند: چه دارد آنکس  که خدا را ندارد ، و چه ندارد آنکس که خدا را دارد❣️❣️❣️❣️❣️😊😊😊
بیشتر مطالعه کن..کلا اطبای قدیم اول میدیدن طبع فرد چیه براساس طبعشون مداوا میکردند...

مطالعمو بیشتر کردم که میگم

مثلا یه نمونش این بود که آدمای با طبع سرد آروم و کم حرف و منزوی هستن یا افسردن و برعکس آدمای با طبع گرم خیلی اجتماعی و پرانرژی هستن من هر چی دور و برم دیدم برعکس بودن.

یا اونایی که رنگ پوستشون روشنه طبعشون سرده من هر چی طبع گرم دور و برم دیدم سفید پوست بودن.

یکی از دوستام خیلی شیطون و پرانرژیه ولی میگه هیچ تمایلی به رابطه جنسی ندارم.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
مطالعمو بیشتر کردم که میگم مثلا یه نمونش این بود که آدمای با طبع سرد آروم و کم حرف و منزوی هستن یا ...

منم مث دوستتم ولی میدونم بخاطر افسردگیه که تمایل نیست یا خودارضایی خیلی از طبعا هم درسته 

چرا سیدا زود ازدواج میکنن ؟ بعد وقتی از بدنت حرارت بیرون بزنه جوری که کسی دستش و روت بذاره بگه داغی ...

نمیدونم تب نیست ؟نمیدونم گیج شدمه خودمم ،شاید طبع بدنت اینطوره