2777
2789
چرا چش شده؟🧡🧡

لوزه داره.یه کوچولو آبریزش بینی هم داشت دیشب  ماهی زیاد خورد حالش بد شده.موندم چه کنم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوزه داره.یه کوچولو آبریزش بینی هم داشت دیشب  ماهی زیاد خورد حالش بد شده.موندم چه کنم.

احتمالا سردیش شده ،بهش چایی ونبات بده با شربت استامیوفن اگه بهتر نشد ببرش دکتر

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
تا عصر صبر میکنم اگر بهتر نشد میبرم😔

گلم هیچیش نیست نهایتا سرماخوردگیه نگران نباش

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
احتمالا سردیش شده ،بهش چایی ونبات بده با شربت استامیوفن اگه بهتر نشد ببرش دکتر

همینا رو دادم.آروم شده خوابیده.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

دورت بگردم نميدونم چي بگم😞يني چجوري حالش بده؟آبلميو بهش بده مسموم نشده؟؟اگه خيلي خطري نيس نبرش درمونگاه اونجا بدتر مريض ميشه

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
میترسم مسموم شده باشه و مجبور شم ببرم دکتر😟

ماهی که فاسد نبوده احتمالا ؟وگرنه خودتون هم مسموم میشدید

دورت بگردم نميدونم چي بگم😞يني چجوري حالش بده؟آبلميو بهش بده مسموم نشده؟؟اگه خيلي خطري نيس نبرش درمو ...

خدانکنه عزیزم.تب هم داره انگار.حالت تهوع داره.درلدرد هم داره.

ماهی که فاسد نبوده احتمالا ؟وگرنه خودتون هم مسموم میشدید

ما ماهی نخوردیم.فقط اون خورد.از بیرون ماهی تازه خریدم آوردم‌.

ما ماهی نخوردیم.فقط اون خورد.از بیرون ماهی تازه خریدم آوردم‌.

پس احتمالا سردیشه ،یه کوچولو هم سرما خورده الان بهتره؟

پس احتمالا سردیشه ،یه کوچولو هم سرما خورده الان بهتره؟

تب کرده بود.استامینوفن دادم.از صبح گرسنه بود.دوتا تخم مرغ آبپز کردم خورد فعلا که آرومه.

تب کرده بود.استامینوفن دادم.از صبح گرسنه بود.دوتا تخم مرغ آبپز کردم خورد فعلا که آرومه.

خداروشکر ،ولی اگه بتونی با رعایت کامل ببریش دکتر خیال خودتم راحتتره

تبش اومده پایین؟

خداروشکر ،ولی اگه بتونی با رعایت کامل ببریش دکتر خیال خودتم راحتتره

از کجا معلوم دکتره و تجهیزاتش آلوده نباشه؟چندروز پیش میگفتن ۴ تا متخصص تو مطب خودشون گرفتن😣😣😣