banoo0 مدیر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1602 عنوان هر کسی میخواد بدونه کرونا داره یا نه بیاد ... | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 43 پست این یه پرسشنامه انلاینه که دانشگاه اصفهان درستش کرده. برای اینه که ببینید نیاز به مراجعه به مراکز درمانی دارید یا نه.همه میتونن ازمونش رو که چندتا سوال تستی ساده هست انجام بدن. وارد کردن شماره تلفن لازم نیست. 1398/12/11 | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9454 نوشته بود لرز و سرما دارید یا نه مگه از علائمش هست؟! ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
fmmh عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 13786 چندتا سوال میپرسه که خودمونم میدونیم خب چیز به درد بخوری نیست
banoo0 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1602 نوشته بود لرز و سرما دارید یا نه مگه از علائمش هست؟! لرز نشون دهنده ی تبه
دخترکوردنازار عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 7884 علایم کرونا بدن درد با تب و سرفه و تنگی نفس صد بار داره میگه
banoo0 مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1602 چندتا سوال میپرسه که خودمونم میدونیم خب چیز به درد بخوری نیست میزان ریسک رو نشون میده دیگهخیلیا با یه عطسه پا میشن بیخودی میرن دکتر که اگر نداشتن هم اونجا مریضی بگیرن!! این پرسشنامه کمک میکنه بدونی نیاز به مراجعه داری یا نه.
استارلینگ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 1419 به منم گفت برو تست بده . خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم خدایا خودت میدونی منظورم چیه
مامان_جون25 عضویت: 1394/02/01 تعداد پست: 5092 یکیشوبزنی فقط میگه مراجعه خخ گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
پیزا عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 5364 علایمت چیه؟ سرفه وتب امروز گلوم گرفته وبینیم😑همش میگم سرماخوردم
مرمرگلیa عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 1457 سردرد توش نبود مگه از علایم کرونا نیست ❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
کورونا عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 253 ب منم گف باید بری تست بدی مرداد ماه عضو شدم ولی چن روزه اسم کاربری انتخاب کردم
niluli عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 741 خانوم گلیااا من جمعه داشتم جیغ میزدم ازگلوم دوتاچیزه کوچولودراومد یکم نرم بودن رنگ شیری بعدش مادرم میگه تول بودی ولی من میترسم کروناگرفته باشم😭😭😭😭😭